2789
عنوان

طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 39 پست

چقد منو تو شبیهیم😂 دکتر اینو ب منم گفت، طبیعی جرعت میخاد ،داری؟ من ک اگ دردم نداشته باشم ولی جرعت ندارم ببینم کله از وژانم میزنه بیرون😑

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد منو تو شبیهیم😂 دکتر اینو ب منم گفت، طبیعی جرعت میخاد ،داری؟ من ک اگ دردم نداشته باشم ولی جرعت ن ...

خخخ ن والا ندارم

همون سزارین میکنم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
چرا اینو میگید.؟!  کجا درد با اومدن بچه تمومه. من دوتا طببعی اوردم.شیاف و مسکن نمی‌خوردم یه ل ...

بخیه درد داشت ببخشید بعدها تو رابطه مشکل نداشتین؟ تا چند وقت نمیتونستین رابطه داشته باشین؟

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍
بدن تا بدن داریم من خودم طبیعی اوردم دلم سز میخواست ولی وقتی بچه بدنیا اومد رفتم نصف شبی صدایه گریه ...

ببخشید بعد طبیعی بخیه های خودتون اذیت نمیکرد من فک میکنم اونکه سختتره واسه دستشویی ببخشید اگ ادرار رو بخیه بریزه نمیسوزه؟؟؟

خانومایی که طبیعی زایمان کردین توروخدا درمورد بخیه یه کم حرف بزنین ...بعد طبیعی شکمتونو فشار دادن؟ 

تا چهل روز بعد زایمان باید نوار بهداشتی بزارین اون نوار بهداشتی به بخیه نمیخورد؟؟؟ اذیت نمیشدین جدی جدی؟

خانومایی که طبیعی زایمان کردین توروخدا درمورد بخیه یه کم حرف بزنین ...بعد طبیعی شکمتونو فشار دادن؟&n ...

بعد از زایمان چندین بار شکم آدمو فشار میدن ک درد داره خیلیم زیاده ولی قابل تحمله...

برا بخیه هر روز سعی کن دوش بگیری  بعد از هر بار دستشویی و دوش حتما با شامپو بچه بخیه هاتو بشور و با سشوار خشک کن چیزی جز شامپو بچه برا بخیه هات استفاده نکن چربشون نکن چون باعث میشه لیز بشن و باز بشن

سشوار ب من خیلی خیلی کمک کرد نذاشت عفونت کنم 

حتما دو هفته هر روز نوشیدنی آلوئه ورا بخور ک یبوست نگیری و ب بخیه هات فشار نیان

بخیه ها نهایتا ده روز دو هفته میفتن و دردش قابل تحمله

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
بعد از زایمان چندین بار شکم آدمو فشار میدن ک درد داره خیلیم زیاده ولی قابل تحمله... برا بخیه هر روز ...

مرسی از راهنماییتون🥀🥀🥀

بخیه درد داشت ببخشید بعدها تو رابطه مشکل نداشتین؟ تا چند وقت نمیتونستین رابطه داشته باشین؟

بصورت طبیعی تا چهل روز.

ولی من تا دوماه خونریزی داشتم.

بله جای بخیه ها اذیت میکرد.باعث میشد شیاف استفاده کنم.

بعدها تو رابطه مشکلی به وجود نمیاد.اصلا جای بخیه های من معلوم نیست.نمیدونم واژن گشاد می مونه هم حرفه

بصورت طبیعی تا چهل روز. ولی من تا دوماه خونریزی داشتم. بله جای بخیه ها اذیت میکرد.باعث میشد شیاف ا ...

مرسی از جوابتون ممنونم