2777
2789
عنوان

خانومای خوشمزه

392 بازدید | 30 پست

سلاممم

من الان چند روزه ک ی چیزی داره منو نیش میزنه سابقه داره ک کک نیشم بزنه ومطمعنم ک اینی ک الان منو نیش زده پشه نیست

شما ها اگر تچربه دارید بگید چیکار کنم نیشم نزنه اخه خارشش خیلی بده

بعدم فکر کنید ی جای پام فقط هشتا جای نیشه

مثلا کرمی چیی هست بزنم نیان نزدیکم

من و  خواهرم پیش همیم منو نیش میزنن اما خواهرمو نه برای همین مامانم میگه چون شیزینی زیاد میخوری خوشمزه ای تورور میخورن به ابجیت کارب ندارن  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دیگهههه نمیتونم تاپیک بزنم

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

خوشمزه کی بودی توو😬منم اینجوریم جای جدید بریم مخصوصا روستا و طبیعت سریع پوستم حساسیت و جای گزش حشره میزنه و قرمز میشه.من با حموم رفتن و شستن تمام لباسا کنترلش میکنم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

برو داروخانه پماد نیش حشرات دپی بخر

هم قبل گزش بخر که دیگه اذیتت نکنن هرشب قبل خواب بزن،هم بعد گزش بخر که این قبلی ها بهتر بشه

آخرین بار دونه ای ۱۰ خریدم الان نمیدونم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

شدی عسگر😂😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

پشه‌ها به منم خیلی علاقه دارن

شنیدم از نعناع بدشون میاد زیر بالشت برگ نعناع بذار

اسپری دفع حشره هم هست من استفاده نکردم ولی

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

برو داروخانه پماد نیش حشرات دپی بخر هم قبل گزش بخر که دیگه اذیتت نکنن هرشب قبل خواب بزن،هم بعد گزش ...

بو بدی میده؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

چندتا زدی؟بیشتر از۶تا توروز نمیشه

برای امروز؟ ۴ تا

منم از همین تعجب کردم 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
شدی عسگر😂😂

یعنی چی؟

یعنی چی؟

همین آقایی ک مار زیاد نیشش میزد تو اخبار نشونش داد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇