2777
2789
عنوان

هفته ديگه ميرم انومالي بيايد بهم ارامش بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 36 پست
شاکر باش...سالم باشه... دکتر خواجه پور ولی رد خور ندازه

اخه تو پيج خودش يه خانومي زده بود توان تي به من گفتن پسره ولي انومالي گفت اشتباه كردم دختره واسه همين اميد گرفتم

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منم اطرافیانم بشدت علاقه دارن بچه پسر باشه من یه پسر دارم این بچه دوممه...ولی ناشکری نکن بخدا خوا ...

ايشالا به زودي دامنش سبز بشه من اصلا نميتونم دختر داشته باشم دست خودم نيست روحيم مردونس 

ايشالا به زودي دامنش سبز بشه من اصلا نميتونم دختر داشته باشم دست خودم نيست روحيم مردونس 

پس چچور زن خونع هستی؟چجوراشپزی میکنی چجور ارایش میگنی؟

لطفا این افکارو دوربریز با آینده بچه ات بازی نکن لطفا 🙏

خواهرم سرپسرش ازبس گفت کاش دخترباشه دعا کنین دخترباشه الان پسرش کاملا روحیات دخترونه داره دامن میپوشه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

عزیزم ب خودت تلقین نکن منم هیچوقت تصور نمی کردم دختردار بشم اصلا همه میگن بهم نمیاد ولی الان خیلی خوشحالم

ی بچه از وجود خودمه چرا دوسش نداشته باشم

پس چچور زن خونع هستی؟چجوراشپزی میکنی چجور ارایش میگنی؟ لطفا این افکارو دوربریز با آینده بچه ات بازی ...

دختر داشتن ظرافت و نرمي ميخاد من دوست ندارم جرم كه نيست فقط يه دعا واسم بكنيد خدا اونقدر بزرگه كه ناممكنارو ممكن كنه

استارتر رفتی سونو؟

اره عزيزم ازاونچه ميترسيدم سرم اومد دختر بود شوهرم محلم نميزاره حالش خرابه چقد چله شهدا برداشتم چقد نذر و نياز كردم ديگم نه نماز ميخونم نه خدايي قبول دارم مگه نميديد زندگيمو 

اره عزيزم ازاونچه ميترسيدم سرم اومد دختر بود شوهرم محلم نميزاره حالش خرابه چقد چله شهدا برداشتم چقد ...

عزیزم 

اینطوری نگو خدا صلاح مارو بهتر میبینه الان دیگه اون دختر تو وجودت داره رشد می‌کنه و احساس تو میفهمه دنیا میاد و میشه دنیای همسرت اینو بهت قول میدم بعد بخاطر فکرایی که میکردی عذاب وجدان میگیری

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

دعا كن دنيا نياد چون ميشه عين من دنيا جاي كثيفيه وقتي خدا فكر بندهاش نيست چجور دلمو خوش كنم مگه نبود ...

تو از فردای خودت خبر نداری چطور از زندگی آینده بچت خبر داری که قراره چی بشه؟ من نه مذهبی هستم نه معتقد ولی یه جمله از اماما خوندم خیلی به دلم نشست 

از ظلم به کسی که جز خدا پناهی ندارد بترس... 

اون بچه فقط خدارو داره و مادری که نمیخوادش...😥

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

خیلی خودمو نگه داشتم اینجا نظری ندم دیدم نمیشد بد وا دادی.

من مادر دوبچه ام.دوبچه ای که هردو پسر بودن وهردوام زیر خاکن.من حسررررررت بچه سالمو دارم من شب وروز دوا درمون ودکترو...هستم .دستم به آسمونه میگم یه سالم بده.از اول وازل جنسیت برام مهم نبود.ولی این شده سرنوشتم.

نکن خوهرمن این حرفارو بریز دور قهرخدارو شامل حال خودت نکن.

من بچه م جلو چشمم رو دستام جون داد.هردوام پسر .

من سرپسرم حامله بودم یکبار گفتم کاش دخترباشه رفتم سونو زیادخوشحال نشدم بعد بدنیا اومد شد تمام دنیام ولی مریض بدنیا اومد.

نمیدونم چی برات بنویسم که یفهمی ۳سال زندگیمو به خدا زجه زدم التملس کردم بچمو شفابده.خیلی ها مثل شما وقتی بارداربودم میگفتن خوشبحالت پسره وال بل.وقتی داشت زجر میکشید و عذاب میکشید همونا ارزو میکردن کاش بچم دختر بود ولی سالم بود.

انقدر بی دغدغه ای که نشستی واسه خدا شرط میذاری؟؟؟تازه خودتووبدبخت عالم میدونی؟....من دیگه حرفی ندارم.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀