2777
2789
عنوان

خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست
بله

حالا مال ما متاهل چند بارم ازدواج کرده فتنههههه به تمام معنا  اوووف 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مال ما متاهل چند بارم ازدواج کرده فتنههههه به تمام معنا  اوووف

دیدی چه خرشانسن، کیا هم میگیرن اینارو، هرچی فتنه تر خوش بخت تر، دختر دیدم سالم عالی خاستگار نداره، دختر فتنه تا دلت بخواد خاستگار پشت خاستگار

بازخداروشکر خونت جداس مجردبودی بیشتراذیت بودی 

مجردم بودم آزارم داد نامزد کردم یه جور متاهل شدم یه جور ... خیلی دیوونه است هیچ کس دوستش نداره با هیچ کس نمیسازه یعنی دیوونگیاشو برای کسی تعریف کنم دود از سرش بلند میشه بچه سالم نیست نزدیک ۵۰ سالشه ... 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
میتونی به خواهر خودت فحش بدی خالی بشی

چته خب تو تاپیک زدی هرچی دلت میخاد بارش میکنی خب پس چرا تاپیک زدی دقیقا چ کاری از دست نینی سایتی ها برمیاد؟

جالبه ک میگی فاز مهربونیم برندارید خب خودت اول تکلیفتو روشن کن بعد تاپیک بزن

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
چته خب تو تاپیک زدی هرچی دلت میخاد بارش میکنی خب پس چرا تاپیک زدی دقیقا چ کاری از دست نینی سایتی ها ...

تو خوبی که از وقت گذاشتن شوهر تاپیک میزنی ، نی نی سایتیا میتونن برات معجزه کنن🤣حداقل عین تو نیستم و شعورم میرسه به کسی که تا حالا ندیدمش بی احترامی نکنم ، کاری هم نخواستم از دست تو بر بیاد که نمیاد، سوال پرسیدم و بقیه درست جواب دادن نیازی به چرت و پررت گفتن تو نبود