2777
2789
عنوان

غذای به صرفه برای مهمون چی پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره روغن و مرغ که اینجا گیر نیومد چون دارن گرون میکنن همه  دارن میخرن اکثرا تموم کردن

یه عده هم تموم نکردن ،انبار کردن

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
۲۰۰گرم گوشت قرمز بخر با دنبه  همین که گفتم دیزی بزار. هم مجلسی تره هم به صرفه تر. سبزی خوردن ...

🙌🏼مرسییی

یعنی من این ماه تقریبا ۵بار مهمون اینجوری که چند روز بمونن داشتم الان دیگه پاک پاک شدیم اخرماه🥴

همه مثلا میان شمال میمونن پیش ما. خودم عاشق مهمونم ولی واقعا شرایط سخت شده 🤕

عدس پلو درست کن یه دوتا سیه مرغ ریش ریش کن با پیاز داغو کشمش من میکشم تو دیش روشو با مرغ ریش ریشو پیاز داغ زیاد و برنج زعفرونی و کشمش تزعیین میکنم دوتا دیس بزارر با ماست خیار و سبزی و ترشی شلوغ کن سفره رو

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

ته دیگ سیب زمینی بزاری با عدس پلو کوکو سبزی بهترینه الویه هم خوبه سوپ جو هم خوب میشه میتونی بجای عدس پلو رشته پلوش کنی اگر عدسم گرونه سبزی و ماستو سالاد و ترشی بزار من هویج پلو هم درست میکنم باهمین مرغ ریش ریش و پیاز داغ یکم خلال بادومم میزنم بستگی داره دیگ ابرو مندم هست میتونی برای کوکو سبزی تو پیاز چه بزنی بوی  کباب میگیره عالیه زرشک و گردو به به

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

اومدم بگم ماکارانی دبدم اونم لاکچریه

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹