الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عدس پلو درست کن یه دوتا سیه مرغ ریش ریش کن با پیاز داغو کشمش من میکشم تو دیش روشو با مرغ ریش ریشو پیاز داغ زیاد و برنج زعفرونی و کشمش تزعیین میکنم دوتا دیس بزارر با ماست خیار و سبزی و ترشی شلوغ کن سفره رو
ته دیگ سیب زمینی بزاری با عدس پلو کوکو سبزی بهترینه الویه هم خوبه سوپ جو هم خوب میشه میتونی بجای عدس پلو رشته پلوش کنی اگر عدسم گرونه سبزی و ماستو سالاد و ترشی بزار من هویج پلو هم درست میکنم باهمین مرغ ریش ریش و پیاز داغ یکم خلال بادومم میزنم بستگی داره دیگ ابرو مندم هست میتونی برای کوکو سبزی تو پیاز چه بزنی بوی کباب میگیره عالیه زرشک و گردو به به
برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹