2777
2789
عنوان

من هیچ کسو ندارم

132 بازدید | 18 پست

پدر مادر که از هم جداشن خبرشون ندارم نمیدونم کجان خواهرمم رفته با مامانم دوست هیچی ندارم شوهرم نمیزاره از خوانواده شوهرم متنفرم .شوهرم نمیزاره با کسی از فامیل رفتو امد کنم با خودشم نمیتونم دوستی کنم تنهای تنهام حتی اجازه فضای مجازی ام ندارم فکر کنم باید بمیرم

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

همش غمگین دارم گوشه اتاق اهنگ گوش میدم و هیشکی هواسش بمن نیست

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی شابد باورت نباشه من عاشق تنهایی و خلوت سکوتم

من سختمه نمیتونم 

اسی شابد باورت نباشه من عاشق تنهایی و خلوت سکوتم

ولی حس میکنم منم همینجوری دارم میشم

خب با بچت شاد باش بیخیال بقیه 

افسرده شدم فکر میکنم 

اصلا حس میکنم کمرم خم شده زیر این همه فشار

من خونه مادرم و مادر شوهرم ماهی دوبار میرم خونه خواهرا و خواهرشوهر و جاری اصلا با کل دوستام هم قطع ارتباط کردم فقط مجازی سلام و احوالپرسی

الان زندگیم بهتره 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
افسرده شدم فکر میکنم  اصلا حس میکنم کمرم خم شده زیر این همه فشار

منم داغونم ولی تلاش میکنم سرپا باشم چون میدونم خیلیا بدتر از من دارن زندگی میکنن 

من خونه مادرم و مادر شوهرم ماهی دوبار میرم خونه خواهرا و خواهرشوهر و جاری اصلا با کل دوستام هم قطع ا ...

خوبه خداروشکر پس اشکالی نداره اگه من قطع رابطه کردم همش میگم هیشکی مثل من نیست

منم داغونم ولی تلاش میکنم سرپا باشم چون میدونم خیلیا بدتر از من دارن زندگی میکنن 

اره دقیقا اوضاع خیلیا بدتره

بعضی از همین نزدیکا زندگی منو تا پای طلاق کشوندن 

فکر نکن اینایی که دائما با خانواده و دوستان هستن هیچ مشکلی ندارن 

ارتباط کمتر زندگی بهتر