2777
2789
عنوان

این اسم برا دختر قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم هیلدا چی ؟

چون تو دور و اطراف و شاگردام ندیدم نظری ندارم

الان تنها تصورم از هیلدا یه شخصیت عجیب کارتونی هست که شبکه نهال میداد،دختری که با تمام موجودات حرف میزد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

آنیل آیماه

انیل بیشتر ب اسم پسر میخوره تو ترکیم فقط اسم پسرا انیله در حالی ک میگن فرقی نمیکنه دختروپسر ولی پسر قشنگ تره اسم دختریکی ازاشناهاانیله هرسری صدا میکنم حس میکنم پسره😶

بنظرم قشنگه منم دوس دارم

اینام خوشم میاد🌼🦋:

گیسو
سها
آلا
آیه
سلما
سویل
سروین
ترمه
ترنج
پونه
ریحان
نوردخت
مهدخت
سوگل
نازگل
گیلدا
ایلماه
جانا
دلارا
دردانه
پناه
نبات
رز
ارامش
شادن
آیسو
نیل
حانا
هلن
مهلا
حورا
آلما
فاطمه
نوا
گلین
ماهرو
آلاله
ماهین
گلبرگ
آلین
غنچه

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
بنظرم قشنگه منم دوس دارم اینام خوشم میاد🌼🦋: گیسو سها آلا آیه سلما سویل سروین ترمه ترنج پونه ریحا ...

ممنونم عزیزم بابت اسم های قشنگی که پیشنهاد دادی

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤
ممنونم عزیزم بابت اسم های قشنگی که پیشنهاد دادی

فداتشم🌼🦋🧡🙃

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹