2777
2789
عنوان

مذهبی ها آیا ترشحات چشم مانع غسل هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که من میدونم وقتی مطمئن نیستی اون موقع بیرون از چشمت بوده یا داخل، و میگی به صورتت هم دست کشیدی، پس نیازی به غسل مجدد نیست عزیزم.

داخل چشم هم که نیازی به شستن نداره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تا جایی که من میدونم وقتی مطمئن نیستی اون موقع بیرون از چشمت بوده یا داخل، و میگی به صورتت هم دست کش ...

اره تازه لیف کشیدم چند بارم کامل صورتمو شستم آب گرفتم میگم شاید بعد که آب گرفتم اون جرم از چشم خارج شده و بعد خشک شده فک کردم از قبل بوده ممنون گلم دوباره غسل نکردم دیگه ممنونم عزیز

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 

من مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رو به شما معرفی میکنم.

برای پرسیدن سؤالات دینی و شرعی و احکام به یکی از این روشها عمل کنین.

شماره پیامک که البته با استفاده از این گزینه فقط سؤالات احکام رو میتونین بپرسین.

30009640

شماره تماس که فکر میکنم با تلفن ثابت رایگان باشه به نظرم از مخابرات یا از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بپرسین که مطمئن بشین درباره رایگان بودنش.

09640

با استفاده از شماره تماس 09640، علاوه بر سؤالات احکام، میتونین سؤالات اعتقادی، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام و.... رو هم بپرسین.

و مراجعه به سایت مرکز که سایت رو خودم تا حالا باهاش کار نکردم و فقط آدرسش رو براتون مینویسم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.