الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اهان مگه بلیطو با ریال نمیخریدن ؟!!😁 ن بابا اینقدر سریع هم ک نمیشه ۴۰ تومن😐 مگه چندسال دیگ ...
گفتم که با ریال هست. ولی چون ریال ارزشش داغون میشه میخوام دلار بخرم . موقع خرید بلیط تبدیل کنم به ریال. چقد ساده اید خخخخ این گرونیا خودش همش نشونه هست. میگن ماشین مجدد افزایش قسمت خواهد داشت. حتی اقتصاددان ها میگن دلار قیمتش حداقل 40 تومن هست و دولت به زور اینجا نگهش داشته. تجربیاتمون هم تو مملکت نشون داده فردا روز بدتری هست. انشالله به سال نکشه برم
باریکلا مغز اقتصادی داری خوبه پس 👍حالا ب نظرت تا چند میره بالا؟ ولی خوشبحال شما ک میخوای بر ...
اینجا مغز اقتصادی نمیخواد داشته باشی . فقط باید پول داشته باشی بری جنس بخری بعد از یه مدت بفروشی . هیچ کشور پدر و مادر داری به خودش ندیده که ماشین را پنج سال سوار شی بعد با قیمت بالاتر از خرید بفروشی. من نمیدونم تا چند میره ولی چشم بسته میگم میره بالاتر. این ها در حال کوپنی کردن مملکت هستند . اینده تیره هست. حتی توافق هم انجام بشه دیگه سطح کیفیت زندگی به سابق برنمیگرده. چون میخوان مردم یادشون بره میشد میوه و گوشت را بدون دغدغه خرید.