2777
2789
عنوان

بدخوابیدن

200 بازدید | 23 پست

سلام دوستان مامانای عزبزم دخترم چهارماهو چهارده روزشه از وقتی قل خوردن رو یاد کرفت یعنی سه ماه و بیست روزگی شروع کرد یک طرفه خوابید اونم نه کل طول شبو حدودا نصفشو یعنی تا دم دم صبح ک شبر بخوره 

اما بعدش شروع کرد بعد از شیر شبش ک ساعت چهار یا پنج صبحه کامل به شکم خواببد الان دو شبه تا میزارمش رو.بالش نمام سعی شو میکنه ک کامل به شکم بخابه

کامل کامل پهن زمین میشه🙁🙁🙁🙁 همش نگرانشم اخه دیروز چند بار بالا اورد نمیدونم ربط دازه یا نه

من ک ادم بزرگم اونطوری میخابم همه جام درد میگیره

موقع خواب اولش بذار بخوابه ک خودت بیداری بعد برش گردن ب پشت یا پهلو

خسته میشه 

جاش نرمه؟ شاید سردشه دست و پاش سرد نیست؟

بعضی بچهها سردشون میشه ب شکم میخوابن دم صبح هم هوا سردتر میشه

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تنها نیستی 🤦 خواهرزاده منم همینجوری بود و هنوزم ک سه ‌سالشه همینجوریه😂🙁

خواهرم.میگه مشکلی نداره یا میزاره کنار یا میمونه بزاش من خودم خیلی بدخوابم همش تو خواب جابجا میشدم اما دخترم دیگه خیلی شدسده حس میکنم کامل ب شکم جوری ک امشب کلا بالاسرش یودم

موقع خواب اولش بذار بخوابه ک خودت بیداری بعد برش گردن ب پشت یا پهلو خسته میشه  جاش نرمه؟ شاید ...

فکنم سردشم یود چون هوا باز یکم سرد شده پکیج و.دیشب روشن کزدم پتو هم به هبچ عنوان نمیپذیره

من اولین بچمه همش میکم تو این سن کم عجیبه

خواهرم.میگه مشکلی نداره یا میزاره کنار یا میمونه بزاش من خودم خیلی بدخوابم همش تو خواب جابجا میشدم ا ...

نمی‌دونم والا این فسقلی ماهم خوب نشد ک نشد😂😘💞

واسه شادی روح داداش۲۵ساله م یدونه صلوات میفرستی!💔
فکنم سردشم یود چون هوا باز یکم سرد شده پکیج و.دیشب روشن کزدم پتو هم به هبچ عنوان نمیپذیره من اولین ...

عزیزم❤😍

پس سردشه اگ تازه اینطوری شده چند روزه بخصوص دم صبح خیلیسرد میشه

ولی کار خوبی میکنی نزار رو شکم بخوابه هر وقت دیدی برش گردون ب پهلو  بزرگترهام خوب نیست ب شکم بخوابن دو طرفش بالش بزار قلت نخوره وروجک❤😍

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
موقع خواب اولش بذار بخوابه ک خودت بیداری بعد برش گردن ب پشت یا پهلو خسته میشه  جاش نرمه؟ شاید ...

نهال جان خوب بود قشنک نصف شبو ضاف میخابید دو شبه اصن تا میزازمش زمین میخاد برگزدهبه شکم حتی وفنی خابه عمیقه نمیدونم اصن برام عجییه شایدم خوابش عمیق نشده من متوجه نشدم

الان ک از دیشب بیش از صدباز صافش کزدم شانس اورذم گریه نکردخ😮

باز این دختر گلم پاشو جم کرده😂دختر من کلا پهن میشه اصن انکار چسبیده ژمین

اره این ‌از همون دوسه ‌ماهگی همینجوری ‌میخوابید الانم تا می‌خوابه دستش بزنیم بیدار میشه غر میزنه😂 بچها تا کوچیکن دوست دارن اینجوری بخوابن اشکال نداره هیچیش نمیشه اگه ‌سختش بود خودش نمیخوابید 😆

اره این ‌از همون دوسه ‌ماهگی همینجوری ‌میخوابید الانم تا می‌خوابه دستش بزنیم بیدار میشه غر میزنه😂 ب ...

خواهر منم مبگه ولش کن یا درست میشه یا یراش میمونه حالا ولی دازم تمام سعیمو میگنم ک عادتش نشه اکرم نشد ک هیج

خواهر منم مبگه ولش کن یا درست میشه یا یراش میمونه حالا ولی دازم تمام سعیمو میگنم ک عادتش نشه اکرم نش ...

اره بزار راحت بخوابه شاید ‌دل درد داره اینجوری دردش کمتر میشه

اره بزار راحت بخوابه شاید ‌دل درد داره اینجوری دردش کمتر میشه

ممکنه دل درد داشته باشه چون دقیقا دو.روزه پیپیش اذیتش میکنه دیروز بزای اولین بار پیپی نکرده در صوزتی ک روژس دوبار طبیعیش بود

همه این احتمالات هست

باز خیالم راحتتز شد که فقط دلوین من اینطوز نیس