2777
2789

امروز دوتا امپول یکیش هیوسین یکی‌ دیگه اش یاوم نمیاد داخل سرم تزریق کردم برای جلوگیری از انقباض اول تکون های بچه خوب بود بعد ضعیف شد امشبم زیاد تکون نمیخوره هفته 26  هستم. بخاطر تزریق داروهاست؟ نگرانشم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

نترس من از هفته ۱۸ تا ۳۷ هر هفته میزدم

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیق اسم دارو یادم نیست ولی جلوگیری از زایمان زودرس می‌کرد از ۴ماهگی تا ۳۶هفته تزریق میکردم. کلا بچه ام خیلی کم تکون میخورد و من همش زایشگاه میرفتم برا ضربان قلب که آخرش دکتر سونو گفت بچه ات تنبله فقط ...

یه چیر خنک و شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب تکون میخوره 

من پرولوتون و بتامتازون تزریق میکنم.حرکتا تغییری نکرده.از زایشگاه بپرس عزیزم

شما تو تاپیک دیشبم بودی گفتم تیر میکشه لگنم. امروز رفتم چک شدم گفت علائم زایمان زودرسه بهم دارو داد و فردا نوبت سونو دارم. نمیدونم چرا از بعد از تزریق دارو حرکات نی نی چرا انقدر کم قدرت و ضعیف شده😪😢تا صبح که سونو بشم میمیرم از استرس

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
منم انقباض دارم ولی دکترم میگه طبیعیه نمیدونم واقعا چکا کنم

ن خطر سقط یا زایمان زودرس داره حتما با پزشک دیگه مشورت کن تا قبل هفته۱۶ شیاف پروژسترون میدن ب بعد امپول

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
نترس من از هفته ۱۸ تا ۳۷ هر هفته میزدم

تکون هاشو کم میکرد؟ 

من سر دوتا بچم علایم زایمان زودرس داشتم این داروها رو زیاد استفاده کردم ولی حقیقتا یادم نمیاد حرکتشون چطوری میشد بعدش فقط میدونم خییییلی تکون میخوردن که از تکون خوردنای زیادشون گاهی نگران میشدم! میگفتم نکنه یه چیزیشونه که آروم نمیگیرن! 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
شما تو تاپیک دیشبم بودی گفتم تیر میکشه لگنم. امروز رفتم چک شدم گفت علائم زایمان زودرسه بهم دارو داد ...

ن عادیه نترس منم میزدم

یک چیز شیرین بخور یکم بازی کن بیدارشه تکون میخوره چیزی نیس نترس

منم انقباض دارم ولی دکترم میگه طبیعیه نمیدونم واقعا چکا کنم

امروز دکترم میگفت در یک ساعت حداقل 5بار انقباض خطرناکه. کمترش نرماله

ن خطر سقط یا زایمان زودرس داره حتما با پزشک دیگه مشورت کن تا قبل هفته۱۶ شیاف پروژسترون میدن ب بعد ام ...

قبلا شیاف استفاده میکردم اما برای لکه بینی تازگیا احساس انقباض دارم برم بیمارستان یعنی؟

من دقیق اسم دارو یادم نیست ولی جلوگیری از زایمان زودرس می‌کرد از ۴ماهگی تا ۳۶هفته تزریق میکردم. کلا ...

خوردم. تکون میخوره اما خیلی ضعیف. مثل هر روز پر قدرت نمیزنه

تکون هاشو کم میکرد؟ 

اولش اره تا چندساعت بعدش عادی تازه من امپول نمدونم چی بود اسمش برا تشکیل ریه بچه میزنن اونم زدم‌چون انقباص داشتم