2777
2789

سلام دوستان ، من ساعت ۷ باید برم مدرسه و فردا امتحان علوم دارم یعنی اگه نتونم نمره خوب بگیرم تجدید میشم ...بنظرتون میتونم از الان تا ساعت ۷ ۵ درس بخونم؟؟ درسته ۵ درسه ولی خیلی سوالای ریز و درشت داره

🩵🦋

میتونی بخونی 

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به‌نظرم میتونی اگر عادت داشته باشی به کم‌خوابی، آدم عادت نداشته باشه یه وقت‌هایی ممکنه سر جلسه خوابش بگیره یا ذهنش خوب کار نکنه

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
واسه کم خوابی مشکل ندارم میترسم وقت کم بیارم

میرسونی ایشالا، اول اون‌هایی رو بخون که بارم بیشتری داره یا برات سخت‌تره، فصل‌های سبک رو آخر هم میشه خوند

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "