2777
2789
نگران نباش عزیزم.. چیزی نیست.. ذهنتو درگیر اینچیزا نکن.. ممکنه ادم ب مرور که سنش میره بالا بدنش خال ...

بله من خودم خال زیاد دارم ولی تو گوگل نوشته بود ممکنه ملانوما یا سرطان بدخیم پوست باشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

نگران نباش.. ولی برای احتیاط یه سر دکتر برو تا خیالت راحت شه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بله من خودم خال زیاد دارم ولی تو گوگل نوشته بود ممکنه ملانوما یا سرطان بدخیم پوست باشه    

نه بابا عزیزم.. مگه قراره هر خالی دراومد به معنی سرطان باشه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نه بابا عزیزم.. مگه قراره هر خالی دراومد به معنی سرطان باشه

یعنع امکانش هست خال وازن سرطانی نباشه به خدا من برا همین تاپیک زدم ببینم عادیه یا نه که همه شروع کردن مسخره کردن

الان پری ام خوب بشم میرم دکتر حتما

صبر کن ادرس یه سایتی رو پیدا کنم بهت بدم.. عکسشو برا دکتر بفرستی

یعنع امکانش هست خال وازن سرطانی نباشه به خدا من برا همین تاپیک زدم ببینم عادیه یا نه که همه شروع کرد ...

اره باباا سرطان چیه اخه دختر خوب..

تو گوگل هر چی بخوای سرچ کنی تهش میرسی ب سرطان..

گوگلو بیخی.. 

شما نزدیکانتون پزشک نیستن بپرسیازشون

نه والا گلم.

ببین بزن رو لینک

قسمت ثبت پرسش جدید

عکسشم میتونی بفرستی برا دکتر

تا سه چهار روز جوابتو میده.

https://drentezari.com/زگیل-های-تناسلی/?comment-page=2

نه والا گلم. ببین بزن رو لینک قسمت ثبت پرسش جدید عکسشم میتونی بفرستی برا دکتر تا سه چهار روز جوا ...

خیلی ممنون راستی دختر عمه بابام که ناتنی بود هم ملانوما داشت فوت کرد

منم وزنمو اضافه کردم دو تا لک خیلی کوچیک افتاد رو کشاله رونم. انقدرررررررر نگران بودم که.. عکسشو برا همین دکتر فرستادم گفت چیزی نیست طبیعیه.. 

چه رنگی بودش

قهوه ای خیلی کمرنگ.. یکی دو میلی متر بودن اندازشون