2777
2789
عروس هلندی هست  میتونی یادش بده حرف بزنه

گمون کنم یه سن خاصی دارن برای حرف زدن

من یه ملنگو داشتم جوجه گوشتی بود از یه فامیلهام که مغازه داشت خریدم خودم باسرنگ غذاش میدادم رخ تورخ صحبت میکرد

خلاصه یه روز یه همسایه ها اومد سیب زمینی قرضی بگیره ملنگو هم توی سالن بود ومرتب مامان میکر د همسایمون گفت مبارکه بچه دار شدی

گفتم نه گفت پس صدای بچه میاد 

اشتباه کر دم ملنگورانشونَ دادم

بعداز ظهر هم مریض شد ۵روز بعد هم مرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گمون کنم یه سن خاصی دارن برای حرف زدن من یه ملنگو داشتم جوجه گوشتی بود از یه فامیلهام که مغازه داشت ...

آخِی🥺

من بودم میرفتم درخونشون تا یاد بگیره از چیزی که تو نذرش اوند ذکر بگه نه اینکه چشم بزنه،گرچه چشم بعضیا انقدر بده که ادمم از پا درمیاره

عزیزززززم 😍

بهش پاپ کورن بدون نمک و روغن بده و جو و گندم و تخم مرغ آب پز و برنج و اینا خیلی دوست دارن 

مراقبش باش چکاپ اینا ببر ماشالله چقد گوگولیه

التماس دعای خیرتون        دامپزشک آینده    حال دوران گر دو روزی بر مُراد ما نبود داعما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

خخخخخخ . ابجی گلم حیلی بانمکه همسرت .. ببین گلم من خودم با خوندن حرفاش جات بودم گیف میکردم انقد روت غیرت داره و حساسه . ازینکه بگه برو مهم نیست و .. بهتره ... اره بابا . من ک شوهرم اجازه میده خودم نمیرم بیرون . غصه نخور اخر دنیا ک نیست لهجشم قشنگه همدانی

• هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق  اباعبدالله الحسین علیه السلام❤