2777
2789
عنوان

شام چی میپزید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 70 پست

من زرشک پلو گزاشتم

دیشب سیب زمینی نگینی سرخ کردم و گوشت چرخکرده با پیاز فلفل دلمه و نخودسبز سرخ کردم رب زدم بعد همرو قاطی کردم روش پنیر زدم در تابه گذاشتم پنیر اب شد... تو اینو بپز حوشمزس حدایی ولی روغن کم بریز خیلی چرب نشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
از دیشب آش رشته مونده از ظهر برنج و قیمه همونارو میخوریم

وااای من هلاک اش رشتم

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حلیم نخوردی 😐😐😐

نه . در شهرم نمیپزن .

فقط فکر کنم ماه رمضون میپزن .

خودمون فامیلامون تا حالا حلیم نخوردیم .بلدم نیستیم بپزیم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حلیم بادمجون چجوریه

برنج میذاری بپزه خوب من نیمدانه میذارم،بادمجون سرخ کرده وپیازداغ ویکم نعناداغ میریزی داخلش دراخرمیریزی غذاساز وبهش کشک اضافه میکنی وکمی زعفران اب شده میذاری روی گاز باشعذه ملایم که دم بکشه به اصطلاح،اهاراستی گوشت هم میذاری جدابپزه بعدریش میکنی همراه اونامیریزی غذاساز،من بدون گوشت هم درست میکنم عالیه،

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من زرشک پلو گزاشتم دیشب سیب زمینی نگینی سرخ کردم و گوشت چرخکرده با پیاز فلفل دلمه و نخودسبز سرخ کرد ...

به چ خوشمزه بود دستور پختت معلومه کد بانویی

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
نه . در شهرم نمیپزن . فقط فکر کنم ماه رمضون میپزن . خودمون فامیلامون تا حالا حلیم نخوردیم .بلدم نی ...

خوشمره س... من میمیرم واسه حلیم..😋

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
نه . در شهرم نمیپزن . فقط فکر کنم ماه رمضون میپزن . خودمون فامیلامون تا حالا حلیم نخوردیم .بلدم نی ...

پختش ک اسونه خیلیم خوشمزس من هر یکی دوماه درست میکنم قوت داره

من تا حالا حلیم نخوردم‌.  نمیدونم طعمش چطوریه .حتماخوشمزه است

طعمش یچیزی مثل کشک وبادمجانه امابرنج توشه مقدارکم درست کن تستش کن گلم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من شوهرم خیلی دوست داره حتما هر هفته درست میکنم

اوه چ زود ب زود 

من هر چندماه اونم فقط زمستونا

به چ خوشمزه بود دستور پختت معلومه کد بانویی

فدات گلم 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

مامی دلمه گذاشته 

شدیداً هم گشنمه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)