2777
2789
عنوان

چند روز پیش عروسی دزد خونمون بود!!

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 43 پست
رستگاری ادمارو ما تائین نمکنیم خداااااروشکر   ولی میتونم برای رستگاری و خوشبختیشون دع ...

حق ناس گردنش خدا از همه گناها میگذره ولی از حق ناس نه کاش قبل عروسی طلب حلالیت میکرد

کاربر جدید نیستم🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هی به شوهرم میگم ما که الان میدونیم کیه چرا نمیری دم درش تهدیدش کنی پولمونو بگیری بد میگم؟

ولش  کن عزیزم میره خدایی نکرده اتفاقی می افته فدای سرت اگه خودش وجدان داشته باشه میاره پس میده

کجا سزای کارشو دید نزدیک به ۶۰ تا شاکی داشت...۶۰ تا خونه رو چاپیده بود چطور ۲ سال نشده اومد بیرون با ...

وااا چه توقعی داریاااا

طرف اختلاس چند میلیاردی میکنه حتی تو هم نمیگن بهش

تو توقع داری واسه دزدی چند خونه نگهش دارن؟ 

مگه نگهداری دزد و مجرم خرج نداره واسه دولت؟ 

تو این گرونی.. 

Kiziim
حق ناس گردنش خدا از همه گناها میگذره ولی از حق ناس نه کاش قبل عروسی طلب حلالیت میکرد

اسی کامل توضیح نداد منم قضاوتی ندارم  ... البته اسی حق داره ناراحت باشه ...

گفت چندنفر رفتن دزی اونم یکی از از اونا بوده که بخاطر کار اشتباهش زندانشو رفته ...

حالا موضوع اینه از پول دزدی چیزی نصیب این شده ؟؟ یا بهش یه پولی دادن بیادش کمک ؟؟؟ هزار تا از این مدل سوالا  

که البته همش اشتباه ...

اره ای کاش  ....    

نمیدونم والا رفته دختر حاجی گرفته چجوری بهش دادن نمیدونم والا!

مگه هرکی حاجی میشه آدم درستیه 

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
مطمئنم خونواده دختره خبر ندارن....چون پسره فرزنده شهیده انگار

زِکی !!!!

دزده فرزند شهیده 

اون دیگه چرا 

اون  که دیگه کم و کسری نداشته

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
چراحس میکنم ی جایی یکی ازخانوادت یاخودت مث اون آقا بودین 🥴

خانم داره میگه اقادزده من میگم بیا قضاوت نکنیم ....

اون وقت بخاطر ارزوی خوب من برای یه ادمی که  اشتباه کرده تو گذشته زندگیش  شما داری قضاوت میکنی ...

دنیای عجیبی شده واقعا ....

زِکی !!!! دزده فرزند شهیده  اون دیگه چرا  اون  که دیگه کم و کسری نداشته

یکی بود شهرما میگن ایقد زنشو باچماق میزده تو جهادسازندگی بود فامیلادورمونه میره جبهه آب ببره باماشیناتانکری ماشینشومیزنن عراقیا شهید میشه الزامن هرشهیدی هم آدم خوب نیس یاازخانواده خوبی نیس بعدازمرگش هم زنه باداشتن ۷بچه چن سال دعوا داشته ک برادرشوهرم‌ معلمه باید منوبگیره فک کن اختلاف سنی رو البته مادرشوهرش نزاشت گفته بود جامادربچمی 

خانم داره میگه اقادزده من میگم بیا قضاوت نکنیم .... اون وقت بخاطر ارزوی خوب من برای یه ادمی که & ...

خانوم اسی ناراحت پولاشه دارایشه طرف الاف وبیکارخورده ی نوشابه هم روش کرده حداقل بیاد بگه پولا کجاس پس بده اگه هم خرج خانواده بیشرفش کرده بیاد حلالیت بطلبه لااقل زن نمیگرفت میرفت چنسالی کارمیکرد بدهیشومیداد آدمی ک دزدی کرده باپولاش زن گرفته باید ب نفرین احضرت زینب تو دشت کربلا واگذارش کرد نه آرزو خوشبختی ‌آدمی ک حلال نشده ایشالا خوشبخت نشه