2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایزی ایزی تامام تامام

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

متاسفانه تموم شده تا ماه رمضان سال آینده

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
جدی جدی دکترای زبان هستی؟

اوهوم دانشجوی دکتری ام  تموم نکرده ام

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
اوهوم دانشجوی دکتری ام  تموم نکرده ام

خوشبحالت 

منم قبلا زبانم بیست بیست بود 

ولی یه چند سالی میشه کالا حالم بهم میخوره از زبان 

نمیدونم شاید بخاطر افسردگی باشه 

شما از اول علاقه داشتین به این رشته؟

دلبر تویی_بی دل منم  
خوشبحالت  منم قبلا زبانم بیست بیست بود  ولی یه چند سالی میشه کالا حالم بهم میخوره از زبا ...

بله از بچگی کلاس میرفتم