2777
2789
عنوان

نوزادی که سینه مامانشو نگیره

155 بازدید | 12 پست

بچه ها من چند روزه زایمان کردم به دلایلی دو روز سه روز اول نی نیم ازم دور بود نتونستم سینمو بزارم دهنش بعد اونم با شیشه شیر بهش شیر دادن چون من مریض بودم اونم مریض

الان حالم کمی بهتر شده هرکاری میکنم سینه مو نمیگیره به نظرتون چیکار کنم

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تلاش زیادی بکنی ، مثلا سر سینه رو یکم شیرین کن یا سینه رو بذار تو دهنش بعد از کنار با قطره چون شیر بریز تو دهنش ولی به هیچ عنوان بچه رو گرسنگی ندی که یک وقت سینه رو بگیره

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

چون با شیشه خورده واسه همینه. نباید با شیشه شیر میدادن تو بیمارستان هم با سرنگ شیر میدن. یه مدت وقتی شیر میخاد اول سینه اتو بذار نوک سینه اتم شیرین کن شاید بگیره

سلام دوستان.منم این مشکلوداشتم.اولابه هیچ وجه شیرتوندوش بریزتوی شیشه چون به مرورزمان خشک میشه وواسه خودتم سخته.دوم اینکه وقتی بچه بزرگتربشه ومتوجه بشه که شیشه براش راحت تره دیگه سینتونمیگیره.دخترمنم اصن سینمونمیگرفت انقدبه خودم سختی دادم وسربچه روبه زورنزدیک سینم نگه داشتم که نگو😔اوایل مثلا۶ثانیه میگرفت بعدولش میکردانگاربلدنبودبخوره اماخداروشکررفته رفته اون۶ثانیه هی بیشترشدوبالاخره پرچم پیروزی ب اهتزازدراومدامیدوارم توم موفق بشی چون خیلی مشکل سخت وبدیه