2777
2789
عنوان

واسه شهریه دانشگاه نگرانم

160 بازدید | 8 پست

رشته مدنظرم پرستاریه.هم دوسش دارم هم درامدش خوبه 

ولی میدونم که دولتی نمیارم.حداقل شهر خودمون نه

دانشگاه ازادم هزینش خیلی زیاده 🤦‍♀️

بابام گفته بود رشته خوب ازادم بیاری میدم.تو اینم فک نکنم خیلی مخالفت کنه ولی مطمئنم سختش میشه

کاش میتونستم برم سرکار حداقل یه بخشیشو خودم بدم ولی خب فک نکنم وقت کافی داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ شنیدم ماهی ۳ونیم درمیاد  از قسط بندیشون خبر ندارید؟

دانشگاه ازاد دو نوع قسط بندی داره . کوتاه مدت و بلند مدت . 

اما نگران نباش شرایط اقساطی هم هست ‌ شما فعلا تمرکزتون روی خوندنتون باشه😘

چرا از حالا میگی سراسری دولتی قبول نمیشی ؟  مگه از اونهایی که قبول میشن چی کم داری

چیزی کم ندارم ولی خب تایمی نمونده خیلی و احتمالشم هست ک بتونم تو این مدت بیارم.ولی میدونی یوقتا هرچقدرم بشینی با خودت حرف بزنی فایده ای نداره

فکر نکنم ی جا باشه پرداختش،من خودم پیام نور ام اول شهریه ثابت میدیم تا آخر ترم وقت داریم ک بقیش رو بدیم ک‌خودم تو دوتا قسط پونصدی میدم کامل

دیگه یادم نمیاد این چندمین کاربریه😫😵فقط خط شوهرعمه جان مونده🌚 زندگی ساده تر از این حرفاست❣️باخنده و شادی بگذرون😌دنیا دوروزه 🙃🍃انرژی مثبتا نیوفته حالا شله شله💃👏🏾