2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر یعنی از اول بارداری همین حسو دارم حتی خودم خانوادم خواب دیدیم چندین بار که پسره انشالله 😍

منم موقع بارداریم همش حسم میگفت پسره 

ولی چهرم و تمام علائم مثل دختر بود دیگه منم گفتم حتما دختره ولی رفتم سنو گفت پسره 

از خیلیا شنیدم چیزی که واقعااا از ته دلت میگه همونه نه علائم و چهره 

منم موقع بارداریم همش حسم میگفت پسره  ولی چهرم و تمام علائم مثل دختر بود دیگه منم گفتم حتما دخ ...

مثل من همین که بیبی زدم حسم میگفت نینی دخمله ولی همه میگفتن پسره حتی الانم میگن پسره اشتباه شده 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
انشالله که برا منم باشه برام دعا کن 😍😘

بچه اولته؟همین که بفهمی چیه اصلا به مغزتم دیگه نمیاد کدوم جنسیتو دوست داشتی برات میشه عزیزترین

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
دوستای گلم رفتم سنو جنسیتش دختر بود 😍

خداحفظش کنه، میدونم الان یکم شوکه هستی ولی بزار ب دنیا بیاد میشه جونت نفست

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂