2777
2789

توی حسابش پول بود ولی به من گفت نداریم و صفرم و عدد رقم الکی کم میگفت که برای قسط واممون از بابام پول بگیرم دیشب بابام پول زد حالا الان میخواستم چک کنم که یارانه ریختن برامون گوشیشو دیدم ک ۳ برابر قسط وام پول تو حسابشه حالم خیلی بده😭

شاید ازین یارانه جدیدا ریختن براش

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس ازش شاید الکی قضاوتش کنی.

اگ مطمئن شدی پول براخودشه پول باباتو پس بده

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

شوهر من ۱۱ ساله کارش همینه ،میگه ندارم اما تو کارتش هست 

یه سری گریه زاری کردم ، دایی م گفت ناراحت نشو همه مردا یه مبلغی از خانمشون قایم میکنن چون میدونن همونو خرج کنن چیزی برای روز مبادا نمیمونه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ازش بپرس جریان چیه بعد اگه واقعا دروغ گفته ناراحت شو...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...