2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم ازدست شوهرمو خانواده م...

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 43 پست
عزیزم میگن کسی که واقعا از ته دل قصد دادن بدهیش رو داشته باشه  خدا براش میرسونه  اینجوری ...

ممنونم عزیزدلم که اومدی ووقت گذاشتی ودلگرمی دادی واقعا یکم آروم شدم اره درست میگین باشه حتما میخونم توروخدا برام دعاکنید😔😔😔😔

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش بهترینارو واست رقم میزنه

مرسی ازدلگرمیت بخدا با کامنتت اشک ریختم😢😢😢

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
ممنونم عزیزدلم که اومدی ووقت گذاشتی ودلگرمی دادی واقعا یکم آروم شدم اره درست میگین باشه حتما میخونم ...

چشم حتما یادم میمونه . بخدا من از وقتی طرز فکرم رو عوض کردم  خیلی از ناراحتی ها و مشکلاتم حل شد  الان بهشون میخندم که اصلا مهم نبودن . 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
انشاالله ک حاجت روا میشی عزیزم😘خدای ما خدای معجزه هاست❤🌱هیچی براش نشد نداره

انشالله ممنونم ازت بخاطر دل پاک ومهربونت وامیدی که بهم دادی...خدا آدم خوبارو زیاد کنه❤❤❤❤خیلی قلبم شکسته بود بهترشدم😔

چشم حتما یادم میمونه . بخدا من از وقتی طرز فکرم رو عوض کردم  خیلی از ناراحتی ها و مشکلاتم حل شد ...

چشمت سلامت ممنونم ازت دل مهربونی داری❤❤❤❤

نه دیگه آخه شما خیلی فشار روت زیاده. نمیشه که همه چیزو تو تحمل کنی. به هرحال اون آدم باید تحت فشار ق ...

اره من خودم قبول دادم اما شوهرمم قبول کنه حسابه نمیدونم چیکارکنم هرکاری که فکرشو کنی کردم.همه فکرمیکنن بیخیالن نمیدونن تودلم سیاهه جای من نیستن بدونن نه تفریحی نه مسافرتی هیچی هیچی فقط میگم این بدهیارو بدیم یه زندگی کاملا معمولی میخوام...

شوهرت که دیگه عادت کرده یه مدت اصلا هیشکیو محل نده اصلا پی هیچ کسو نگیر یعنی که اصلا برات مهم نیست ب ...

اره واقعا...میدونم چی میگی اینکارومیکنم😔

خداروشکر عزیزم.مواظب خودت و بچه ات باش❤

ممنونم چشم

میدونم عزیزم دعا کن چله بردار چ بسا دل اون نامرد گرم بشه پولتون رو بده دست از سرش ب ندارین

مرسی که درک میکنی دیشب به نیت حاجت روایی از حضرت عباس تا ده روز متوسل شدم

یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ" 

(( ای برطرف کننده غم و اندوه از روی حسین بحق برادرت حسین ، اندوه و مشکل من را برطرف کن ))

روزی ۱۳۳مرتبه

دست به دامن خودشم که رومو زمین نزنه انشالله😔

ان شاءالله ک دست گیرتون باشه

ممنونم مهربون...توکل به خدا