2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم ازدست شوهرمو خانواده م...

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 43 پست
بخدا من این وسط گیر کردم شوهرم اهل دعوا واینا نیست همیشه صبوری میکنه این بلاها سرمون اومد دارم دیونه ...

ان شاءالله مشکلت حل بشه گلم

از ته دلم از خدا میخوام ک روزای خوشت برسه...

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله مشکلت حل بشه گلم از ته دلم از خدا میخوام ک روزای خوشت برسه...

ممنونم از دلگرمیت خیلی شرایط بدی دارم😔

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
اون طرف پولمونو بده تمام مشکلات من حل میشه من دیگه غلط بکنم براکسی دلسوزی بکنم

عزیز من، برید ازش شکایت کنید. 

نمیشه که شما اینقدر تحت فشار باشید اما اون آدم پول شمارو نده. پاشید برید شکایت کنید. 

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
من یه بار سردخالتهای خانواده شوهر کارمون به دادگاه کشید ودیگه نشستن سرجاشون یه بارکه دنیارو بهم بریز ...

خداروشکر که حل شد برام دعا کنین.بخدا همه رومو دیگه به همه نشون دادم فایده نداشت😔😔😔

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
عزیز من، برید ازش شکایت کنید.  نمیشه که شما اینقدر تحت فشار باشید اما اون آدم پول شمارو نده. پ ...

به شوهرم میگم رفیقشه اونم یکی دیگه کلاه سرش گذاشته هرچقدر میگم‌شکایت کن گوش نمیده.گفته تا چندروز دیگه بخدا خسته شدم...

خدا کمکت کنه

ممنونم انشالله خدا ببینم دیگه امشب کلی زجه زدم

برای حل مشکلت دعای یستشیر رو از ته قلبت بخون

و 

هر روز  تا ۲۱ روز ...تو یه دفتر ۲۱ بار بنویس خدایا شکرت که فلانی مثلا ده ملیونمون رو داد

همه ۲۱ جمله مثل هم باشن و جوری شکر گذار باش ک انگار طرف پول رو داده 

ببین امتحانش کن ضرر نداره...من واسه ی مشکلم ک کلا ناامید شده بودم خوندم .جواب داد...قشنگ به دو روز نکشید واسه من...ولی تو تا ۲۱ روز انجام بده...اگه نتیجه گرفتی بیا خبرم کن

خداروشکر که حل شد برام دعا کنین.بخدا همه رومو دیگه به همه نشون دادم فایده نداشت😔😔😔

شوهرت که دیگه عادت کرده یه مدت اصلا هیشکیو محل نده اصلا پی هیچ کسو نگیر یعنی که اصلا برات مهم نیست به شوهرتم تاحدتوان حرفایی نزن که میدونی برای خانوادش جالب خواهدبود یه مدت تودار باش

عزیزم میگن کسی که واقعا از ته دل قصد دادن بدهیش رو داشته باشه 

خدا براش میرسونه 

اینجوری هم نمیمونه . نگران نباش با لطف و توجه خدا تسویه میکنید این روزا هم تموم میشه میره 

اگه بخشی از ناراحتیت هم انتقال مشکلاتتون به خانواده ی همسر هست اصلا مهم نیست اونا هم خانواده ی همسرت هستن و طبیعیه که از خیلی چیزا باخبر بشن 

من خودمم سال های اول ازدواج خیلی این چالش رو داشتم 

خیلی ناراحتی میکشیدم آخر گفتم که چی بشه هر کی میشنوه بشنوه هر کی هم نه که نه 

نسل های قبلمون و مشکلاتشون کجان الان 

هیچی ابدی نیست 

مشکلاتت رو بنداز دامن خدا امید  امید  امید  ببند ببین خدا برات چیکار میکنه . 

دعای رفع قرض هم سرچ کن بنویس . 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
برای حل مشکلت دعای یستشیر رو از ته قلبت بخون  و  هر روز  تا ۲۱ روز ...تو یه دفتر ۲۱ ...

ممنونم عزیزدلم که وقت گذاشتی حتما اینو امتحان میکنم خبرت میکنم توروخدابرام دعاکن خیلی سختمه خیلی😔😔😔😔

به شوهرم میگم رفیقشه اونم یکی دیگه کلاه سرش گذاشته هرچقدر میگم‌شکایت کن گوش نمیده.گفته تا چندروز دیگ ...

نه دیگه آخه شما خیلی فشار روت زیاده. نمیشه که همه چیزو تو تحمل کنی. به هرحال اون آدم باید تحت فشار قرار بگیره که پول شما را پس بده 

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
ممنونم عزیزدلم که وقت گذاشتی حتما اینو امتحان میکنم خبرت میکنم توروخدابرام دعاکن خیلی سختمه خیلی😔😔 ...

انشاالله ک حاجت روا میشی عزیزم😘خدای ما خدای معجزه هاست❤🌱هیچی براش نشد نداره