2777
2789
عنوان

خوش تیپ شدن و اب شدن شکم... باشگاه ...

388 بازدید | 16 پست

شکم دارم 

نه خیلی زیاد ولی کاملا برجستس 

بنظرتون برم باشگاه چقد طول میکشه اب بشه؟ 

میخام بدنسازی برم 

خوبه؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

شما اول باید هوازی کار کنی ، مقدار چربی رو کاهش بدی ‌ بعد اون ب فکر فرم دادن باشی . من چندین ساله کار میکنم و این ی اصل در بدنسازی هستش . ب همراه رژیم غذایی درست  و کم کالری اما پر پروتئین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه بدنسازی رو برا خانوما تعطیل نکردن؟

منم مثل شما از کل اندامم راضیم ولی یه کوچولو شکم دارم همینطوری معلوم نیست ولی لباس چسب میپوشم میاد بیرون 😕😕

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
اگ زیاد بزرگ نی روزی 4تا ست 35تای دراز نشست تو خون برو خودش اب میش

دراز نشست خیلی سخته اصلا نمیتونم برم 

چکار کنم؟ 

ببین عادی مشخص نیست لباس جذب میپوشم میزنه بیرون

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

شما اول باید هوازی کار کنی ، مقدار چربی رو کاهش بدی ‌ بعد اون ب فکر فرم دادن باشی . من چندین ساله کا ...

عزیزم من اصلا نمیدونم اولین باره میخام برم 

خب من چاق نیستم اصلا فقط شکمم تو لباس جذب میزنه بیرون 

خب همینی که گفتید چقد طول میکشه شکمم آب بشه؟

برای اب شدن شکم فقط تغدیه مهمه یعنی ورزش ۲۰ درصد  ولی تغدیه خیلی مهمه

عزیزم چی رو رعایت کنم؟ 

من اخه خوراکم زیاد نیست چاقم نیستم تحرکم کمه 

میشه راهنماییم کنید

مگه بدنسازی رو برا خانوما تعطیل نکردن؟ منم مثل شما از کل اندامم راضیم ولی یه کوچولو شکم دارم همینطو ...

چرا تعطیل کنن؟ 

دقیقا دقیقا منو گفتی منم همینجوریم

دراز نشست خیلی سخته اصلا نمیتونم برم  چکار کنم؟  ببین عادی مشخص نیست لباس جذب میپوشم میز ...

منم خودم سر این جوجه دومم بااین خیلییی کم شکم کردم با همین دراز نشست ابش کردم البته ادامه دادم قطع نکردم

چرا تعطیل کنن؟  دقیقا دقیقا منو گفتی منم همینجوریم

نمیدونم تو خبرا دیدم همینجوری . حالا اگه باشه دلم میخواد تابستونو برم . شانسی ک آوردم شکمم شله زود آب میشه فقط چون تحرکم کمه اینطور شدم

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
منم خودم سر این جوجه دومم بااین خیلییی کم شکم کردم با همین دراز نشست ابش کردم البته ادامه دادم قطع ن ...

من اخه نمیتونم برم 

حلقه فایده نداره؟ 

چجوری دراز نشست میری؟

عزیزم چی رو رعایت کنم؟  من اخه خوراکم زیاد نیست چاقم نیستم تحرکم کمه  میشه راهنماییم کنی ...

یعنی همه وعده هات رو بخوری ولی سالم

غفاری دایت رو تو اینستاگرام میزاره مطالب مفید برای تغدیه رو برو بخون

تیکر کنکور
عزیزم من اصلا نمیدونم اولین باره میخام برم  خب من چاق نیستم اصلا فقط شکمم تو لباس جذب میزنه بی ...

بستگی ب چربی بدنتون داره ک از خیلی وقت پیس باشه یا تازه تشکیل شده باشه اما یک الی دو ماه زمان میبره .