2777
2789

پوستتون شل و آویزون نشد بعدش؟ چیکار کردین که این اتفاق نیوفته؟

هیکلتون مانکن شد ؟ یا با هیکل کسایی که هیچ وقت چاق نشدن متفاوت بود؟

۲۰ کیلو اضافه وزن دارم😭از این وضعم متتفرم و از طرفی میترسم هیکلم بعد لاغری بدتر شه

لطفا لطفا از تجربیاتتون بگید...اگه راهکاری دارید بگید

مرسی مهربونا💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده ب یاری خدا ۱۷کیلو کم کردم. ۷۲بودم الان ۵۷ ام.کالری شماریو رژیم  و ورزش. چرا شل شدم. ولی تیپم خوبه . فقط اینکه مث دوران مجردی پاهام پر نیس دیگ قبلا پاهام پر بود خیلی. الان تو فکرم برم بدنسازی

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
هرچییی هم بد بشه بهتر از چاقی  توی لباس میبین بقیه متوجه نمیشن فقط خودت میفهمی و شوهرت

شوهر که ندارم

ولی با یکی رل زدم سی.کس پک داره🙄خجالت کشیدم گفتم منم باید لاغر کنم زشته

حالا بد میشه ینی؟

بنده ب یاری خدا ۱۷کیلو کم کردم. ۷۲بودم الان ۵۷ ام.کالری شماریو رژیم  و ورزش. چرا شل شدم. ولی تی ...

شل شدی؟ آویزون ینی؟

خاک بر سرم کاش هیچ وقت چاق نمیشدم

از الان بدنسازی برم امکانش هس شل نشم؟