2777
2789

؟؟

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل پونزده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به غذایی که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی هزاران  بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باقالی

فقط همین؟؟

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل پونزده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به غذایی که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی هزاران  بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم🥺❤️

😭😭تازه زایمان کردم گفتن بچم فاویسم داره دارم دق میکنم

فامیس چیه

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است

دق نداره شوهر منم فاویسم داره ...یبار باقالی خورد ۴ سالش بود حالش بد شد و خونش رو عوض کردن.....فقط میگن باقالی نخورن و تو باغ باقالی نرن ک بوش بخوره اصلا ناراحت نباش

بسلامتی

نگران نباش اونقدر خطرناک نیست 

فقط باید یه سری غذا ها و مواد که دکتر میگه رو خودداری کنی که بچت مصرف نکنه

من خواهرم فاویسم داره اصلن نباید باقلا بخوره یا به بوی رنگ حساسیت نشون میده 

فعلا همین دوتا رو بدنش حساسه 

شما هم با دکتر برای بچت مشورت کنی بهتره و وقتی رفتی دکتر برای هر دارویی به پزشک بگو بچت فاویسم داره چون ممکنه بدنشون به بعضی دارو ها هم حساسیت نشون بده

قدمش هم پر برکت باشه🍀🍀

محبت تجارت پایاپای نیست🌹🌱

سلام نگران نباش اگر ارثی ندارن احتمالش هست بعد مدتی خود به خود یا با دارو رفع بشه . چیزایی که نباید در تماس باشه باهاش باقالی اول همه هست ولی بسته به شدتش ممکنه مثلا خانواده این گروه مثلا نخود سبز و این چیزا هم باشه . نکته خیلی خیلی مهم اینه که حتی در حد یه سرماخوردگی ساده هم اگر بردی دکتر اول کار خودت بگو بچه فاویسم داره چون یه سری داروها رو نباید بخوره . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

وا دق  چرا 

اصلا چیز خاصی نیست که 

منم بچم فاویسمیه

دیگه باقالی چیه که بخواد از حذف کردنش ناراحت بشی

بعدم ۴ ماهگیش دویاره باید ببری ازمایش شاید تا رفع بشه .

فقططط

به هر دلیلی میبریش دکتر بگو که فاویسم داره چون ممنوعیت دارویی هم دارن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

سلام گلم گفتی بچه ت فاویسم داره چه چیزایی بهش نمیدی بچه منم فاویسم،داره نمیدونم چی بهش ندم گوگل کلی چیزگفته امابرگه که دادن باقالی وداروهاهستن

سلام گلم گفتی بچه ت فاویسم داره چه چیزایی بهش نمیدی بچه منم فاویسم،داره نمیدونم چی بهش ندم گوگل کلی ...

سلام گلم شمافهمیدی چه چیزایی نبایدبدی به بچه ت من هلوشلیل که میخورم بچه م حساسیت نشون میده

به منم گفتن فاویسم داره میدونیدچه چیزایی به جزاون برگه که دادن نبادبدیم؟شما توبارداری چیکارکردی یاچی خوردی بچه ت فاویسمی شدمن حس میکنم خونه رنگ کردیم باقالی وآسپرین زیادخوردم ازاون شده چون هیچ کدوممون فاویسم نداریم

سلام اگه کسی اطلاعی داره میشه کمکم کنه چیکار کنم 

دختر همسایمون خونمون بود بعد فاویسمی هست هواسم نبود سه چهارتا نصف قاشق بهش شوید پلو باقلا دادم البته باقلاشو نخورد فقط پلو شویدش ایا مشکلی هست خدای نکرده میشه راهنمایی کنین 2سالشه

وا دق چرا اصلا چیز خاصی نیست که منم بچم فاویسمیهدیگه باقالی چیه که بخواد از حذف کردنش ناراحت بشیبعد ...

اگه کسی اطلاعی داره میشه کمکم کنه چیکار کنم 

دختر همسایمون خونمون بود بعد فاویسمی هست هواسم نبود سه چهارتا نصف قاشق بهش شوید پلو باقلا دادم البته باقلاشو نخورد فقط پلو شویدش ایا مشکلی هست خدای نکرده میشه راهنمایی کنین 2سالشه