2777
2789
عنوان

فکر کنید شوهرتون بهتون بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 54 پست

خانم هرچقدر درآمد داشته باشن مال خودشونه مرد حق ندا اینارو بپرسه دفعه ی بعدی گفت تو ام جوابش رو بده جوری که دیگه این مزخرفات رو تکرار نکنه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه نمیتونم اصلا این موضوع رو تصور کنم 

چون همسر سابقم برعکس بود اجازه نمیداد کار کنم و سر این موضوع همش بحث میکردیم 

ولی در کل به شوهر و مرد ربطی نداره زن کار میکنه یا نمیکنه یا حقوقشو میخواد چیکارکنع 

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
حتی اینم قبول نداشت چون فکر میکرد خانواده باید بگیرن فقط

چقدر پو هست با سیاست باید بهش بفهمونی اون پول حق توعه مال توعه. پول هم دادی دستی نده بهش بگو رسید بهت بده ولی تو عقد اصلااااا پول ندی 

جان جانانم💗💕

حتی اینم قبول نداشت چون فکر میکرد خانواده باید بگیرن فقط

همیشه پولتو خرج کن تا بدونه پولی در بساط نیس..مثلا بگو دارم جمع میکنم فلان چیزو بخرم یا قسط وامه یا چمیدونم اصلا عادتش نده ک از پول تو استفاده کنه قشنگم خرجتو بگیر ازش

اگه واقعا همچین دیدی داری ‌شوهرتو عوض کن  ولی اینو بدون مرد سنتی دیدگاه های دیگه ای هم داره &n ...

نمیگم مرد صرفا سنتی و نمیگم صرفا هم کمک نمیکنم اما اول زندگی وقت این حرفا نبود...