2777
2789

سلام کسی بخاطرپولیپ رحم هیستروسکوپی کرده که عوارض بدتجربه کرده باشه ؟؟بایدبرم عمل استرس دارم توروخدا راهنماییم کنید

دعاکنیدمادربشم. یه صلوات بفرست🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاپاراسکوپی هم انجام میدن ؟دکتر خوبی هستن؟

آره انجام میده تعریفش وشنیدم رئیس بخش زنان زایمان میلاده اما سوال منم همینه دکترخوبیه آیا؟؟؟تحت نظرش هستم فوق العاده خوش برخورده فقط براعمل میترسم....

همه دکتراگفتن هیسترو باعث میشه تاراحتتربارداربشی اما فرج زاده گفته چون تاحالابارداری نداشتی خطرناکه ۳ماه لتروزول داده بازباردارنشدم گفت نشدی تصمیم آخرازسرناچاری هیسترو...واسه همین میترسم

آره انجام میده تعریفش وشنیدم رئیس بخش زنان زایمان میلاده اما سوال منم همینه دکترخوبیه آیا؟؟؟تحت نظرش ...

پس نگران نباش .منم دنبال دکتر خوب تومیلاد هستم تو این سایت دکتر مهری نخستین پناهی تعریف میکردن تومیلاده. کی عمل دارین به صورت لاپاراسکوپی انجام میشه

پس نگران نباش .منم دنبال دکتر خوب تومیلاد هستم تو این سایت دکتر مهری نخستین پناهی تعریف میکردن تومیل ...

من دلیل نگرانیم وگفتم توتاپیک براهمین میترسم ....نه هیسترو هستش شنبه میرم نوبت عمل بده😭😭

پس نگران نباش .منم دنبال دکتر خوب تومیلاد هستم تو این سایت دکتر مهری نخستین پناهی تعریف میکردن تومیل ...

شما لاپاراسکوپی داری؟؟

مشکت چیه؟؟

بله کیست تخمدان .نمیشه  لاپاراسکوپی انجام بدی خطری نداره

چراپس دکترم اینجوری گفته خدایا! یکسال اقدامم باردارنشدم دکترگفته ممکنه بخاطرپولیپ بوده باشه