2777
2789
عنوان

مشروب خوردن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 4824 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این قضیه من وحشتناک حساسم در حدی که بفهمم شوهرم چنین کاری کرده بهط جدایی فکر میکنم ..چون از نظرم چیزی به نام کم و یا احتیاط در مشروب و مواد وجود نداره و اعتیاد به مشروب از مواد بدتره ..این نظر شخصی من هست که باید مواجه محکم داشت در این موارد

براتون مشکل ساز نبوده ؟همسرتون اهل نماز روزه هست ؟ آخه من شوهرم نماز میخونه

نه هیچکدوم مذهبی نیستیم 

اگه نماز میخونه نباید بخوره 

نه مشکلی نداریم چون زیاد نمیخورم

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
چه با سیاست هستی♥♥♥

مممنونم عزیزم غیر از این رفتار باعث می‌شد فکر کنه من رو این مسئله نقطه ضعف دارم یا شاید بخواد مخفیانه اینکار رو بکنه بلاخره جنس مرد هستن 

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
شوهر من سه سال اول زندگی مشروب میخورد و دیوونه میشد خیلی دعوا داشتیم هرشب مست میشد دعوا راه مینداخت ...

یعنی هر شب به هرشب ؟ مذهبی نبودید ؟

شما که میدونستی مشروب خوره نباید زنش میشدی کسی که به یه چی عادت داره چجوری ترکش کنه

من خودم اگر محتاط باشه مشکلی ندارم اما دلم یجوریه آخه همسرم اهل نماز و روزه است

یا خدا  مشروب نجسه انگار ک ادرارتو بخوری

این چرتو پرتای دورو ورتو بنداز دور

بلانسبتم بگو!!!!!

شما نخور

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
حالا چرا میاید شمال میخورین؟ موهای ک شمالیم کجا بریم  بخوریم  

نکته ت ظریف بود😂

دریارو میبینن جوگیر میشن لابد

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خوب بستگی داره واست مهم باشه یا نه من خودم از لحاظ اعتقادی به این قضیه حساسم وهمسرمم همینطور و اصلا سمتش نمیره ولی مثلا دوستم میگه ما اگر تو مهمونی و عروسیامون نزاریم میگن خسیسی کردن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم