2777
2789

تا بحال دختری تو فامیل یا آشنا بوده که تو بچگی علاقه به لباس پوشیدن پسرا داشته و بعد از سرش رفته باشه کامل؟دخترم ۵ سالو ۲ ماهشه علاقه به لباس پسرا داره🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم 5 سالشه میگه دوست دارم موهام بلند بشه .لاک ناخن دوست داره .میگه میخوام ناخونام رو بلند نگهدارم .وخیلی چیزای دیگه .هیچوقت نمیگم نه و یا دعواش نمیکنم که تو پسری .اون تحت تاثیر محیطه و میخواد تجربه کنه .

دنیای بچه ها مون رو جنسیتی نکنیم از الان .یه پسر شاید صورتی دوست داشته باشه و یه دختر لباس پسرونه .اصلا سخت نگیرید چون فقط خودتون وبچه تون ضربه میخورید.

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
یعنی براشون بخریم؟عادت نشه تو بزرگسالی براشون😔

اره حتما بخر . ببینید تو این سن بچه ها واقعا منطق سرشون میشه یا حداقل من اینجوری فکر میکنم .همیشه وقتی به من میگه لاک بزن میگم باشه میزنم ولی اگه رفتی مهدو بچه ها مسخره ات کردن و گفتن مگه دختری ناراحت نشو .بگو دوست داشتم .بزار تفاوت دختر و پسر رو بدونه و تبعاتش رو هم بدونه .بزرگ بشه خودش میدونه چیکار کنه .ضمن اینکه بچه ها تو یه تایم زمانی اینجوری هستن  .بعدش درست میشن خصوصا وقتی مدرسه برن و همکلاسیهاشون پسر یا دختر باشن .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اره حتما بخر . ببینید تو این سن بچه ها واقعا منطق سرشون میشه یا حداقل من اینجوری فکر میکنم .همیشه وق ...

آخه یه روانشناس که رفتم گفت که اصلا نخر بزرگ که بشه دیگه براش عادت میشه.نمیدونم شاید واقعا اطلاعات کافی نداشت