nafasgoon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 68 عنوان نی نی یار 77 بازدید | 7 پست درخواست حذف تاپیک های قبلیم رو دارم 1401/02/19 | 10:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran_1401 عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 2673 @نی_نی_یار_41 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 @نی_نی_یار_پنج پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99881 اونم قبول کرد😂😂😂 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
saeideh_matin عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 1467 عزیزم باید لینک حذف تاپیک رو پیدا کنیبعد لینک تاریکی ک میخوای پاک بشه رو بزاری تو تاپیک حذف بعد پاک میشه متوجه شدی؟ تیکر یکسالگی گل پسرم
parinazzz24 عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11962 اون تاپیک هایی که پست ندارن رو خودت هم میتونی حذف کنی بقیه رو هم باید بذاری داخل تاپیک @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 تا برات حذف کنن از یاد مبر وحشت آبانش را سرسامِ عمومی زمستانش را ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز از یاد مبر داغ جوانانش را
nafasgoon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 68 عزیزم باید لینک حذف تاپیک رو پیدا کنی بعد لینک تاریکی ک میخوای پاک بشه رو بزاری تو تاپیک حذف بعد پا ... نفهمیدم من زیاد نمیام تو این سایت گفتم تاپیک های قبلیم پاک کنم
saeideh_matin عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 1467 نفهمیدم من زیاد نمیام تو این سایت گفتم تاپیک های قبلیم پاک کنم لینک تاپیک هات رو کپی کناون لینکی که برات فرستادم برو توش لینک تاپیک هاتو بفرس برا نینی یار حذف تاپیک تیکر یکسالگی گل پسرم