الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از موقعیتم راضی نیستم،دوس داشتم یه تخصصی داشتم الان روش کار میکردم
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
هیجوقت دیر نیست برو چیزی که دوست داری یاد بگیر برنامه داشته باشی میشه
میتونم شرایط یادگیریو فراهم کنم،اما حس میکنم انقد دیره دستپاچه شدم تردید دارم دنبال چه کاری برم،با همین تردیدهام دارم روزارو از دست میدم
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من 33،دوتا بچه دارم سومی رو باردارم طی بارداری رفتم هنری که دوست داشتم یاد گرفتم مدرک گرفتم، ان شاء الله مراحل تخصصی هم بچه م بزرگتر بشه میرم یاد میگیرم و بعد برنامه دارم برا آینده 😊
دنبال یه هنر یا فن برو ک بهش علاقه داری و میدونی هر سختی داشته باشه تحمل میکنی و درآمدزا هم هست
“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
چندسال تونه؟ من 33،دوتا بچه دارم سومی رو باردارم طی بارداری رفتم هنری که دوست داشتم یاد گرفتم ...
۳۵ سالمه،یه دختر یکساله دارم بازم حس میکنم وقت ندارم😄
ماشالله خیلی فعالین شما😍،میتونم بپرسم چه دوره ای گذروندین؟