2777
2789

من کارمندم دوست داشتم کارم آزاد بود 

هی خدایا شکرت که هیچ کی از موقعیتش راضی نیست😁

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

از موقعیتم راضی نیستم،دوس داشتم یه تخصصی داشتم الان روش کار میکردم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

فعلا راضی نیستم 

دعا کنین همچی به‌ خوبی تموم شه

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

خداروشکر آره همبن که آرامش دارم خودمو خانواده ام سالمن راضیم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خانه دارم راضی ام خداروشکر 

و اصلا دوست ندارم کارمند باشم 

اگه موقعیتش پیش بیاد ترجیح میدم کسب و کار خودمو داشته باشم زیر دست کسی و فرمان بر کسی نباشم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
از موقعیتم راضی نیستم،دوس داشتم یه تخصصی داشتم الان روش کار میکردم

هیجوقت دیر نیست برو چیزی که دوست داری یاد بگیر

برنامه داشته باشی میشه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
هیجوقت دیر نیست برو چیزی که دوست داری یاد بگیر برنامه داشته باشی میشه 

میتونم شرایط یادگیریو فراهم کنم،اما حس میکنم انقد دیره دستپاچه شدم تردید دارم دنبال چه کاری برم،با همین تردیدهام دارم روزارو از دست میدم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
میتونم شرایط یادگیریو فراهم کنم،اما حس میکنم انقد دیره دستپاچه شدم تردید دارم دنبال چه کاری برم،با ه ...

چندسال تونه؟ 

من 33،دوتا بچه دارم سومی رو باردارم طی بارداری رفتم هنری که دوست داشتم یاد گرفتم مدرک گرفتم، ان شاء الله مراحل تخصصی هم بچه م بزرگتر بشه میرم یاد میگیرم و بعد برنامه دارم برا آینده 😊

دنبال یه هنر یا فن برو ک بهش علاقه داری و میدونی هر سختی داشته باشه تحمل میکنی و درآمدزا هم هست 

چندسال تونه؟  من 33،دوتا بچه دارم سومی رو باردارم طی بارداری رفتم هنری که دوست داشتم یاد گرفتم ...

۳۵ سالمه،یه دختر یکساله دارم بازم حس میکنم وقت ندارم😄

ماشالله خیلی فعالین شما😍،میتونم بپرسم چه دوره ای گذروندین؟