2777
2789

خیلی واجب 😭😭😭

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان بهمن دکتر موسی زاده

چطوری وقت میده من شهرستانم اخه؟ 

یه خانمی میگف تو زمینه توده جای خصوصی برو بیمارستان دقتشون کمه 

برای تشخیص توده پستان و نمونه گیری نیاز ب دکتر متخصص و باتجربه دارم 

منم توده دارم برای منم گفتن نمونه برداری رفتم انجام دادم خداروشکر فیبروآدنوم بود انشاالله مال شمام خطرناک نیست کدوم شهری؟

😭
منم توده دارم برای منم گفتن نمونه برداری رفتم انجام دادم خداروشکر فیبروآدنوم بود انشاالله مال شمام خ ...

سمنان فعلا 

توده داری؟

بله ۵ & ۶ ساله ۴ ساله چک میکنم کم رشد داره جراح میگ نمونه برداری کن استرس دارم و نمی دونم برم پیش کی 

منم توده دارم برای منم گفتن نمونه برداری رفتم انجام دادم خداروشکر فیبروآدنوم بود انشاالله مال شمام خ ...

یه سوال من شنیدم با نمونه برداری تحریک میشن؟ با سوزن نمونه گرفتن؟ گاهن دردم احساس میکردین؟ چن سانت بود ؟ چن سالتونه؟ 

ببخشید من زیاد سوال پرسیدم 

یه سوال من شنیدم با نمونه برداری تحریک میشن؟ با سوزن نمونه گرفتن؟ گاهن دردم احساس میکردین؟ چن سانت ب ...

والا من نشنیدم در مورد تحریک.بله با ی سرنگ بزرگ مخصوص نمونه گرفتن البته بی حس کردن و چیزی متوجه نشدم.من الانم نزدیک پریودی درد دارم بعضی موقعه هام بازم درد دارم الان فک کنم سه سانته باید جراحی کنم.۳۰ سالمه

😭
والا من نشنیدم در مورد تحریک.بله با ی سرنگ بزرگ مخصوص نمونه گرفتن البته بی حس کردن و چیزی متوجه نشدم ...

یه خانمی تو نی نی سایت گفت رفتم پیش دکتر هاشمی گفته نمیخواد نمونه بگیری سوزن و اینا باعث تحریکشون میشه 

منم استرس گرفتم 

برا من بزرگترنشون ۳۴mm و گاهن تیر میکشه 

و قبل پریود بیشتر

۲۵ سالمه از ۲۲ سالگی چک میکنم کم و بیش رشد داره 

سونوگراف میش شبیه فیبروآدنوم ولی از یکی نمونه بگیر 

من اخه تعداد زیاد دارم 

نمی دونم چرا اینجوری شدم 😭😭😭😭😭

یه خانمی تو نی نی سایت گفت رفتم پیش دکتر هاشمی گفته نمیخواد نمونه بگیری سوزن و اینا باعث تحریکشون می ...

نترس عزیزم انشالا چیزی نیست منم حدود پانزده ساله دارمش ز فیبرو آدنوم چنتا کیست میخای نمونه برداری نکنی جراحی کن بعدش آزمایشش میکنن

😭
نترس عزیزم انشالا چیزی نیست منم حدود پانزده ساله دارمش ز فیبرو آدنوم چنتا کیست میخای نمونه برداری نک ...

از جراحی میترسم رد بخیه و بیهوشی 

شما پیش کی نمونه برداری کردید؟ 

یه دونه فیبرو آدنوم داشتید؟