2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاین

235 بازدید | 15 پست

من چند وقت پیشا خیلی رمان میخوندم الان ۵سال میشه رمانی که جذبم کنه نخوندم همه رو یه فصل میخونم ول میکنم یه رمان واقعا قشنگ وجذب کننده معرفی کنین لطفا...خودم قرار نبود...می گل...تب داغ هوس...تب داغ گناه...ازدواج اجباری....رو دوست داشتم اگه اینارو خوندید یه رمان در حده اینا معرفی کنین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازواج اجباری خوندم 

یه رمان بود اسمشو یادم نمیاد یه دختر کم سن میره خدمتکار یه خونه بشه بعد ارباب اون خونه زنش خوره میگیره و محبورن زنشو با دخترک کوچیک ببرن کوهستان 6 ماه و.... کسی نیدونه اسمش چیه؟؟ 

-

هیچکی مثل تو نیست   اسطوره   عقیق    عروس زمان   غیر ممکن   دژگاه     پایگاه ویژه     پشت کوه    بامن بخون با من بمون    همکارم میشی    هانا    آقای لجباز خانوم بازی گوش    

فعلا همینا یادمه