2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل طلاقت چیه؟ توافقی هست طلاقت؟

شوهرم اعتیاد داره و بشدت فحاشه و بددهنه،سر هرچی من و از خونه بیرون میکنه و قفل در خونه رو عوض میکنه،توافقی که نه دنبال کارای مهریه هستم فعلا

ناراضی هستی؟  به عقب برگردی جدا میشی از شوهر اولت؟

اگه عقل الانم داشته باشم جدانمیشدم ولی زندگی باهاش سخت بود ولی باز خوبیای زیاذی داشت ک شوهر الانم نداره

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
شوهرم اعتیاد داره و بشدت فحاشه و بددهنه،سر هرچی من و از خونه بیرون میکنه و قفل در خونه رو عوض میکنه، ...

آها ولی شوهر من اعتیادم نداره به خدا اینقد ظاهرشونو درست میکنن همه فک میکنن از اینا بهتر نداریم کوچکترین خوبیشونو میکوبن توسر آدم

آها ولی شوهر من اعتیادم نداره به خدا اینقد ظاهرشونو درست میکنن همه فک میکنن از اینا بهتر نداریم کوچک ...

دقیقا شوهر من و ببینی بخدا میگی تمام دنیا اعتیاد داشته باشن این نداره،خودش و عااالی نگه داشته به هرکی بدیهاشو میگم باور نداره،خیلی ام زرنگه ظاهر خودشو پیش مردم عالی حفظ کرده تو خونه من و عذاب میده الان دو ماهه خونه بابام هستم

[QUOTE=236586640]شما مشکلت چی هست عزیزم؟ چندسالته؟بچه ت چندسالشه؟[/QUOTEشوهر من خیلی بچه ننس به خدا حتی آبشم با اجازه مادر شوهرم میخوره من ۲۲سالمه بچم هفده ماهشه پسره ازدواجم سنتی بود قبلا هم هیچ کس توزندگیم نبود من خیلی واسبته بودم بهش ولی اون خیلی سرد بود خیلی زندگیمو تباه کرد با بی احساسیشخستم به خدا😔😔