2777
2789
عنوان

کسی تا حالا خودش یا اطرافیانش عمل هموروئید انجام دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 51 پست
بیشتر برام توضیح بده. خودت نتیجه گرفتی؟ از عمل میترسم یک ساعته دارم گریه میکنم

ار بواسیرت خون میاد نترس گریه هم نکن بدون عمل هم درمان داره یه سوال دیکه این که رنگ صورتت زرده؟

ار بواسیرت خون میاد نترس گریه هم نکن بدون عمل هم درمان داره یه سوال دیکه این که رنگ صورتت زرده؟

نه زرد نیست چطور مگا

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون عمل مثلا چجوری

هگزینش چقدر شد؟ نقاهت نداشت؟ کدوم شهر انجام داد؟ بی زحمت برام با جزئیات بگو اصلا حالم نیس

عزیزم دوسال بود که داشت گش و دیگه اندازه هسته خرما شده بود بواسیری که ازش زده بود بیرون

همیشه چشمش گریون بود

بعد از عملش 20 روز نقاهت داشت

هیچ عوازضی هم نداشت

همیشه میگه کاشکی زود تر رفته بودم و خودمو نجات میدادم

اصفهان بود دکترش ( دکتر نصر) ولی متاسفانه دکترش رفته خارج

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    

همسر من هم این مشکل رو دارن

بواسیرشون خونی نیست

یبوست هم ندارن

رنگ پوستشون هم گندمیِ

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

هگزینش چقدر شد؟ نقاهت نداشت؟ کدوم شهر انجام داد؟ بی زحمت برام با جزئیات بگو اصلا حالم نیس

هزینش دوسال پیش 2 تومن شد 

الان نهایت 5 تومن باید باشه

خون یه بار اومد یک ماه قبل از زایمان بعد از اون دیگه خون ندیدم الان چهار ماه میگذره

خون یه بار اومد یک ماه قبل از زایمان بعد از اون دیگه خون ندیدم الان چهار ماه میگذره

الآن فقط بیرون زدگی هست؟

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

عزیزم دوسال بود که داشت گش و دیگه اندازه هسته خرما شده بود بواسیری که ازش زده بود بیرون همیشه چشمش ...

من بچه اولم دو سالشه بچه دومم دوماه. موندم چه غلطی بکنم

من از کاربرای سایت شنیدم بوتاکس کنید چون عمل باز برمیگرده نمی‌دونم چقدر واقعیت داره این حرف

منظارت لیزره؟

من بچه اولم دو سالشه بچه دومم دوماه. موندم چه غلطی بکنم

بواسیرتون داخلیه یا خارجی؟! 

از یه طب سنتی کمک بگیرید بهتون پماد بده

چون الان فکر نکنم بتونید عمل کنید با این اوصاف کم میارید

بواسیرتون داخلیه یا خارجی؟!  از یه طب سنتی کمک بگیرید بهتون پماد بده چون الان فکر نکنم بتونید ...

مممنون از پیشنهادت. بیرون زده