2777
2789
عنوان

مشکل نوجوان

121 بازدید | 10 پست

سلام من یه دایی دارم دوتا دختر داره یکیش خیلی خوبه ولی اون کوچیکه رو دیدم کلا تیپ پسرونه میزنه و موهاشو پسرونه میزنه و اینا حتی تازگی اسمشو گذاشته حامد... داییم و زنداییم خیلی ناراحتن میگن 20 میلیون براش هزینه روانشناس دادیم خوب نشده... تو فامیل الان همه سر این موضوع تو شوک هستیم آخه چطور دختر به این خوبی یه شبه تصمیم میگیره پسر بشه... حتی پرسیدیم زنداییم گفت همه برنامه های دخترونه داره ولی از روحش حس میکنه پسره... وای از فکر اینکه با این حالت داره تو جامعه میچرخه و از دنیای گرگ های درنده ای که بدونن اون دختره چه بلاهایی سرش میارن خوابم نمیبره😥

من خودم تیپ لش میزنم برا بیرون تقریبا پسرونه 

یه تیشرت مشکی با طرح و شلوار اسلش و کفش و اینا 

موهام البته تا کمره ولی تیپ پسرونه رو دوست دارم

ولی اینکه میگه اسمشو گزاشته حامد نگرانم

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   
من خودم تیپ لش میزنم برا بیرون تقریبا پسرونه  یه تیشرت مشکی با طرح و شلوار اسلش و کفش و اینا&n ...

دقیقا منم دیدم لباس پسرونه بپوشن ولی این دختریه که من دیدم اصلا ذاتش این نبود نمیدونم چی شد یه شبه اینجوری شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان دوران کشف هویت جنسیشه. اگر دختر باشه، خودش رو پیدا میکنه دوباره. اگر هم نباشه، به‌جای پول روانشناس دادن برای «درست شدنش» بهتره خانوادگی برن پیش روانشناس تا بدونن چطور لازمه هم دیگه‌ رو حمایت کنن توی چنین شرایط و تغییری که ایجاد شده. عموما هم کسی یه شبه تصمیم نمیگیره پسر/دختر بشه، یه فکر و حسی از قبل داشته که یه وقتی تصمیم به عملی کردن و تجربه‌ش میگیره، حالا اون حس میتونه زودگذر و در جریان کشف خودش باشه یا نه. الان هم شکر خدا جامعه امن‌تره تا چندین سال پیش اما باید مواظب رفت‌وآمدهاش باشه در کل، آدم‌های بیشعور وحشی همه‌جا هستن.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
دقیقا منم دیدم لباس پسرونه بپوشن ولی این دختریه که من دیدم اصلا ذاتش این نبود نمیدونم چی شد یه شبه ا ...

باهاش حرف بزنین

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   
الان دوران کشف هویت جنسیشه. اگر دختر باشه، خودش رو پیدا میکنه دوباره. اگر هم نباشه، به‌جای پول روانش ...

با این اوصاف حس مردای فامیل رو میبینم بدم میاد... انگار گوشت بی صاحب پیدا کردن... نام نمی‌برم چه کسایی اما نگرانشم 

با این اوصاف حس مردای فامیل رو میبینم بدم میاد... انگار گوشت بی صاحب پیدا کردن... نام نمی‌برم چه کسا ...

خدا نگذره ازشون، متاسفانه خوب میدونم چی میگی. خدا خودش مواظبش باشه و جواب اون‌ها رو هم بده ایشالا. امیدوارم خانواده‌ش همه‌جوره پشتش باشن نوجوون حمایت نیاز داره فقط تحت هر شرایطی مخصوصا این شکلی، خانواده کنارش باشن از بابت هیچی آدم نگرانی نداره دیگه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
خدا نگذره ازشون، متاسفانه خوب میدونم چی میگی. خدا خودش مواظبش باشه و جواب اون‌ها رو هم بده ایشالا. ا ...

من فکر میکنم مقصر داییم و زن آییم هستن همش میگم اینا گفتن اگر پسر داشتیم این میشد اون میشد و این شنیده

من فکر میکنم مقصر داییم و زن آییم هستن همش میگم اینا گفتن اگر پسر داشتیم این میشد اون میشد و این شنی ...

شاید عزیزم، این هم ممکنه ولی فقط گذشت زمان این رو مشخص میکنه، یعنی حتی روانشناس هم نمیتونه با قطعیت بگه هرچند این کار رو میکنن و حتی براش تست و کمیسیون تشخیصی دارن مثلا. من یادمه خانواده شوهرم یه زمانی میگفتن تو چون خیلی محدود بودی فکر میکردی پسری (خانواده به‌شدت مذهبی، خیلی افراطی هستن) درحالی که عملا ربطی نداشت اصلا. حالا شاید وضعیت دخترداییت فرق بکنه‌ها آدم نمیتونه تعمیم بده، ولی در کل منظورم اینه ممکنه این باشه ممکنه هم نباشه تا زمان نگذره آدم نمیتونه بگه، خدا کمکش کنه😑

شاید عزیزم، این هم ممکنه ولی فقط گذشت زمان این رو مشخص میکنه، یعنی حتی روانشناس هم نمیتونه با قطعیت ...

امیدوارم همون چیزی که شما میگید اتفاق بیافته چون تبعات سنگینی داره هم جسمی و هم روحی