از ظهر سر ناهار شرو کرد ازت نفرت دارم متنفرم ازت گفتم مجبور نیستی تحملم کنی گفت ن دیگه مجبورم گذشت دگ حرف نزدم باهاش
ی ساعت پیش گف اینجوری زندگی نمیشه خونه مادرم بودنی زندگی میکردم عشق و حال میکردم (بخاطر خیانتش ۴ماه جدا زندگی کردیم میخاستیم جدا شیم اومد گفت میخام جبران گفتم برگشتم) گف طلاق بگیریم هر کدوممون بریم زندگی کنیم گفتم ینی چی طلاق بگیریم بچهامو چی گفت میبرم خونه مادرم گفتم چرتو پرت نگو پاشدم رفتم اونور صدام کرد گفت میرم بچهام تا ۷سالگی پیش تو بعد اون حضانتشون دست من پسر بزرگمم خونه مادرشوهرم بود بعد گفت بده بچرو کوچرو نشون بدم درو بست رفت اومد لباساشم برد بچرو نیاورد خونه چون مال منه اون رفت الان اگه نزارن دیگ بچهارو ببینم باید بریم شکایت کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی طلاق بگیری میتونی در مورد حضانت صحبت کنید ولی فعلا بری شکایت هم کنی میگن پدرشه برده
باید با صحبت یه کاری کنی حضانت بهت بده
تو اقدام نکن برای طلاق اصلااااا
رفتی هم دادگاه بگو من طلاق نمیخواهم
عدم تمکین و نفقه هم بگو چون اون خونه ترک کرده نه تو
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
از کی خیانت کرده؟ بچه هات چندساله هستن؟ بعد ۷سالگی میتونه بگیره بچه هارو 😔 شما ازدواجم کنی حضانت ...
وقتی پسر دوممو حامله بودم منو بچهامو ول کرد حتی برای زایمانم خودم تنها رفتم ۹ماه پیش منکه دوست ندارم طلاق بگیرم میگم جدا زندگی کنیم من میخام بالاسر بچهام باشم فک نکنم قبول کنه ن خودش ن خانوادش😭
منم راضیم که خودش رفته چون دست بزن داره پدرمو در اورده تو این س روز ولی نمیتونم دوری بچهامو تحمل کنم ...
اگه کتکاش جای کبودی دارن میتونی بری شکایت کنی اگه انقدر برات بی اهمیته باهاش نه بحث کن نه رابطه یگیر نه حزف بزن بشین بچه هارو بزرگ کن و وقتتو براشون بذار و اونو و کارهاش رو نادیده بگیر
روی بچه ها کار کن که بهش بگن پول میخوان
مخصوصا اون بزرگه رو
یا بذارش کلاس متفرقه
خرج خونه رو بالا ببر باید خونه خرج داشته باشه و کار که مجبور شه همش درگیر تعمیر وسیله ای خرید خونه و لباس و پوشک و..