اسی من خودم ۱۹/۵سالگی ازدواج کردم ولی بعدها فهمیدم زود بوده....ب جرأت میتونم بگم انتخاب ۱۹سالگی با ۲ ...
اخ اخ خبر نداری من 21ازدواج کردم عقل الانو داشتم 30سالگی ازدواج می کردم الان 32هستم هرچی سن بالا می ره می فهمیم هرچی دیر تر بهتر
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
نوزده سالمه اره تو دوراهیم میخوام تجربیات رو ببینم ببینم زوده یا دیر تر
ازدواج نکن با یکی حداقل ازدواج کن که اخلاقش خوب باشه و مهم تر از همه دهن بین نباشه منم همسن خودتم اما دوساله عقدم و چند ماه قبلشم که نامزدی اما پشیمونم سعی کن بیشتر تجربه بگیری اگ برگردم به عقب خیلی بیشتر دقت میکردم رو انتخابم و سنم که بیشتر میشد ازدواج میکردم
قبل ازدواج حتما حتما دربارش تحقیق کن یه موقع مشکلی نداشته باشه بعد ۸سال زندگی پر از تحقیر وتوهین پراز سرخوردگی تهمت شنیدن بعد یک ماه قهر وشکایت فهمیدم هم بهم خیانت میکرده هم بیماری روانی داره تو شهر ما اگه مزاحم ناموس بشی میان مزاحم ناموست میشن خدارو شکر میکنم قبل از این مورد ازار قرار بگیرم دارم جدا میشم حواست رو جمع کن یه انتخاب مناسب داشته باش پول و قیافه اصلا مهم نیست چون به مرور درست میشه ولی اخلاق پاکی ودرستی هرگز کسی که هرز باشه هرز میمونه
قبل ازدواج حتما حتما دربارش تحقیق کن یه موقع مشکلی نداشته باشه بعد ۸سال زندگی پر از تحقیر وتوهین پرا ...
نمیشه گفت اصلا مهم نیست پول من الان توقعاتم رو پایین آوردم اما کیه که قدر بدونه خیلی وقتا کامنتهای اینستا که میبینم پسرا میگن کوش زنی که پول پرست نباشه و نیست همچین زن هایی اما خیلیا هستن توقع هاشون رو آوردن پایین در صورت اینکه خودشون واقعا بهتر از پسر بودن امابعدا میگن لیاقت نداشتید و ...خیانت و ...
قیافه هم خیلی مهمه.چیزی نیست که بعد عادی بشه.اینجا خیلی دیدم تاپیک زدن که قیافه همسرشونو دوست ندارن
نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده