2777
2789

چون فامیلیم زیاد میبینمش

نمیتونم فراموشش کنم

کسی تجربه این مدلی داشته

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل خیلی سخته همش مجبوری باهاش رو در رو بشی 

من که دارم جدا میشم چون غریبست الان 5 ماه ندیدمش کم کم دارم فراموشش میکنم 

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

آره

فامیل نیستیم بچه محلیم

باور کردم من و نمیخواد 

قبول کردم که لیاقت من عشق یک طرفه نیست 

قبول کردم یه بار فرصت زندگی دارم پس نباید هدرش بدم

انقدر با خودم کلنجار رفتم تا فراموشم شد