2777
2789
عنوان

به نظرتون من توقعم بالاهست ؟؟؟

134 بازدید | 14 پست

مثلا میگم اگر پرستار شدم یا کادر درمان و... میرم خارج چن سالی  کار میکنم دوس دارم زندگی خارج رو تجربه کنم

و انواع سفر های خارجی رو باید برم 

ما شهرستان زندگی میکنیم 

میگم یه خونه تو کلانشهر داشته باشم خودم و ...

خیلی افراد با تمسخر نگام میکنن و میخندن

میگن تو این اوضاع هرکی از گشنگی نمیره صلواتتت 

تو تهران زندگی کنی پیشکش 

🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهمات ناشی از سنته.

منم همسن تو خودمو تورنتو تصور میکردم  

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
توهمات ناشی از سنته. منم همسن تو خودمو تورنتو تصور میکردم    

آخه من بهترین دوستام الان رفتن خارج

وضعیت مالیشون و تحصیلات پدرو مادرشون دقیق مثل من بوده 

واز همه مهم تر اوضاع علمیشون

🤍
چرا فکر می‌کنی کادر درمان انقد پول دارن که خونه بخرم سفر خارجی برن؟؟؟؟؟ چه ققققدر طرز فکر مردم ب ...

من پشتوانه مالی دارم 🙃

و علاقمند هستم به کادر درمان 

🤍
فکرات خیلی قشنگن به حرف هیچکس گوش نده و با افراد انرژی منفی نگرد و از الان از خدا ممنون باش که به هم ...

قربون شما🥰🤍

خدا رو شاکرم برای این زندگی زیبا😍

🤍

سلام عزیزم

آفرین که از خدا بزرگ می خوای و مطمئن باش به خواسته ات میرسی خیلی ها تو شهرستان بودن ولی به اوج رسیدن خیلی خوبه که اگر رو خودت سرمایه گذاری کنی بدونی چرخه جذب چطوری کار می کنه قطعا میرسی بهت پیشنها میدم کتاب فراسوی شفای زندگی رو حتما بخونی داخلش قوانین الهی رو نوشته که دنیا داره چطور کار می کنه آیدی پشتیبانی شو قرار میدم حتما باهاشون در ارتباط باش

@amirhemmati_support01
09120643892ایدی و شماره تلفن پشتیبان فروشش تو تلگرام