2777
2789
مرسی مهربون. خیلی ناامید شده بودم شوهرم میگفت شبیه زنای 50 ساله شدی 

نه بابا به حرف کسی احمیت نده خیلیم خوشگلو خوبههههههه منم چیزی گقتم شوخی کردم تو همه تاپیکا همینجوریم به دل نگیری یه وقت ازم

کاربری ستوووونم💜برای خونه دار شدنمون صلوات میفرستین💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا به حرف کسی احمیت نده خیلیم خوشگلو خوبههههههه منم چیزی گقتم شوخی کردم تو همه تاپیکا همینجوریم ...

نه بابا من جنبم بالاست عزیز راحت باش خودمم شوخم برای همین اینجوری عنوان تاپیک میزنم دور هم بگیم بخندیم 

وای چه هیکلی داره من خب با این شکم حتی نزدیک این نیستم

ولکن بابا اینا مدلن کلی خرجشون میکنن

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.