2777
2789

خانما من ۱۷هفته باردارم.دیروز سونو آنومالی بودم همه چیز جنین نرمال بود ولی طول سرویکس رو کلا ننوشته بود.یعنی تو سونو انتی هم واس من طول سرویکس نزده بود.دیروز که از سونو اومدم توخونه کلی کار داشتم جارو کشیدم ظرف شستم گردگیری کردم.ولی ازشب کمرم و زیر شکمم هم راست وچپ درد میکنه.غیر قابل تحمل نیست ولی خوبم نمیشه،دوبارهم ترشح چسبنا‌ک سفید داشتم خیلی نگرانم.ممکنه دهانه رحم طولش کم باشه؟

مگه میشه طول سرویکسو نزنن؟؟ دکتر چی گف؟ بنظرم باید حداقل تو انومالی میزد ، استراحتتو بیشتر کن تا از ...

نمیدونم کلا هرچی سونو دادم نبود ننوشته برام.کوتاهی سرویکس علایمی داره؟تجربه ای دارین شما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کلا هرچی سونو دادم نبود ننوشته برام.کوتاهی سرویکس علایمی داره؟تجربه ای دارین شما؟

بالای 30 نرماله معمولا ،

تعجب میکنم میگی طول سرویکسو نزده ، ب دکترت بگو ، فک نکنم علائم خاصی داشته باشه با سونو معلوم میشه ، بنظرم فعلا استراحت کن ب دکترت بگو یکی دوهفته دیگه سونو بنویسه واست جای دیگه برو ک سرویکسو بزنه ، شایدم طول سرویکست نرمال بوده ک تو سونو ننوشته ، درکل این قضیه رو با دکترت در میون بزار 

خدایا شکرت💜