2777
2789
عنوان

بیمه نیروهای مسلح

155 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

کسی اطلاع داره بیمه نیروهای مسلح تا چنتا دندون واسه روکش قبول میکنه ؟

چنتا دندون  عصب کشی شده دارم  میخوام ببینم چنتا قبول میکنه ؟ 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
۷ واحد روکش . عصب کشی کلا 

ممنون عزیزم

۶ واحد دارم پس حله مرسی 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده جانباز اید؟

نه .‌

چطور ؟  درگیری فکری داری؟ یا میخوای بدونی اینا چقدرن ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه میخوام با یه جانباز ازدواج کنم  میخوام بیشتر راجب این بیمه بدونم اطلاعی ندارم

اره خب .

جانبازان  خودشون راحتترن . یعنی رایگان براشون .

اما خانواده هاشون تا حدی پول میدن .

بعدش از حقوق کسر میشه این بیمه ها.

هر چی بیمه بیشتر، کسر از حقوق بیشتر .

حالا جانباز ساده است ؟ یعنی سرباز جانباز؟

یا نظامی درجه دار  جانباز؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من چشمام ضعیفه  گفت با این بیمه برات رایگان عمل میکنن

رایگان که نیست . ولی کمتر میشه خیلی کمتره هزیتش .

برای خودش رایگانه .