2777
2789
عنوان

جواب گرفتن از خدا

575 بازدید | 7 پست

شما تجربه دارید که مثلا یه سوالی از خدا داشته باشید حالا در هر زمینه ای و جواب گرفته باشید ، چه در خواب چه از طرف یه آدم و....

لطفا اگه تجربه دارید بگید

میشه برا رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید🥺♥️

بله ولی خیلی بعد مدتها طول کشید

❤عضو گروه قرمز❤ وزن اولیه ۸۹.۵۰۰>>>هدف اول ۲۶آبان ۸۵.۵۰۰کیلو >>>هدف دوم ۲۶ آذر۸۱.۵کیلو شب یلدا🍉🍉🍉🍗🥩🥜🍟>>هدف سوم ۲۶ دی ۷۸کیلو>>>هدف چهارم ۲۶بهمن ۷۴کیلو>>>هدف پنجم ۲۹اسفند ۷۰.۵۰۰عید😍🍭🦋🌹بریم بترکونیم🧗‍♀️🤾‍♀️🧘🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.بله.چند بار..از تو قرآن یه بار..یه بارم خیلی حالم بد بود یهو یه فیلمی تو گوشی باز کردم انگار داشت از زبون خدا بهم میگفت.. 

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
چجوری کار خاصی انجام دادی؟

درمورد یه موضوع سرنوشت ساز بود به خدا و شهدا و ائمه متوسل شدم که برام واضح شه اون موضوع .

بعد چند بار خواب های تکراری دیدم که داشت بهم نشونی میداد و من ازونجایی که بیشتر منطقی هستم زیاد جدی نگرفتم خواب رو.بعد باز۳.۴ماه گذشت تا اون موضوع اثبات شد بهم و الان بعد حدودا ۱۱ماه تصمیم نهاییم رو گرفتم.با خلوص نیت از خدا بخواه و توسل کن احتمالا بهت نشون میده.

❤عضو گروه قرمز❤ وزن اولیه ۸۹.۵۰۰>>>هدف اول ۲۶آبان ۸۵.۵۰۰کیلو >>>هدف دوم ۲۶ آذر۸۱.۵کیلو شب یلدا🍉🍉🍉🍗🥩🥜🍟>>هدف سوم ۲۶ دی ۷۸کیلو>>>هدف چهارم ۲۶بهمن ۷۴کیلو>>>هدف پنجم ۲۹اسفند ۷۰.۵۰۰عید😍🍭🦋🌹بریم بترکونیم🧗‍♀️🤾‍♀️🧘🏼‍♀️

آره عزیزم بهش میگن الهام یا شهود یا ندای درون و هر اسم دیگه ای که روش بذاری مهم نیست مهم اینه وجود داره حتی تو قرانم هست که خدا هر لحظه خوب و بد ما رو بهمون الهام میکنه منتها چون ما ذهنمون شلوغه الهاماتی که به قلبمون میشه رو متوجه نمیشیم و صدای قلبمون نمیشنویم وقتی ذهن خاموش بشه الهاماتم واضح میشه منم تجربه دارم عزیزم برو افشاها و لایو های امیر همتی از سایتش دان کن گوش بده که بیشتر متوجه منظورم بشی و الهاماتت قوی شه❤️