2777
2789
عنوان

دوسال بعد از خیانت

8277 بازدید | 79 پست

تاپیک تجربه خیانتم اینه اگه نخوندین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من?postId=155080825

و حالا دوسال بعد

سلام

ممنون از کسایی که بهم پیام دادن جویای احوالم بودن بعد از این همه وقت و عذرخواهی از کسایی که پیام داده بودن از من کمک میخواستن و من نتونستم کمکی بهشون بکنم

تو این دوسال چالش زیاد بود تو زندگیم اما چندتا نکته رو باید بهتون بگم

اول اینکه بچه ها طرف هرچقدر هم اشتباهش بزرگ باشه به مرور زمان تو ذهنش کمرنگ میشه و همیشه قرار نیست مدیون شما بمونه(برای یکی یه ماهه برای یکی چندماه) پس لطفا سعی کنین طرف رو ببخشین و بعد تصمیم بگیرین که میخواین باهاش ادامه بدین یانه

برای بخشش عجله نکنین چون حداقل یکی دوماه احساساتتون داغونه

بهترین کار اینه که یه مشاور کنارتون باشه حرفاتونو بشنوه و کمک کنه بهتون من از بین مشاورا کسایی که واقعیت درمانگر هستن یا رویکرد هیجان مدار دارند رو ترجیح میدم

میتونین رویکرد مشاور یا روانشناس رو ازش بپرسین

دوم اینکه توی رابطه خراب که طرف بازم اشتباهاتشو داره فقط چهارتا تصمیم جلوی شماست

ببینین کدومو میخواین برین جلو:

1- رو خودتون کار کنین و سعی کنین با کتاب خوندن و آموزش دیدن زندگی زناشوییتون رو بهتر کنین(کتابای جان گاتمن و ازدواج بدون شکست بهترین کتابا تو این زمینه هستن)

2-اگه همه راه ها رو رفتین و طرف کلا عوض بشو نیست و زندگی همینه که هست رو جنبه های دیگه زندگیتون کار کنین و تمرکزتونو ازش بردارین همه زندگی آدم که همسرش نیست که! والا

3- جدا بشین

4-به غر زدنتون و همین زندگی ادامه بدین

جز این چهارراه راهی وجود نداره و این فقط شمایین که میتونین تصمیم بگیرین

من اشتباهی که کردم سرزنش زیاد همسرم بود که باعث عادی سازی قضیه شد اما از یه جایی فهمیدم و شروع کردم رو کار کردن رو رابطم دارم درسمو میخونم و ترم دو دکترا هستم(صرفا برای کلاس گزاشتن) و الان بیشتر از همیشه از خودم و زندگیم راضیم

ببخشین که طولانی شد و برای دوستانی که ازم شاکی بودن

بچه ها من اینجا تجربمو گزاشتم تا شماها استفاده کنین اما خوب من نه مشاورم نه  اونقدری آگاهی دارم که بتونم درست راهنماییتون کنم اینا کار یه مشاوره نه من

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زندگیتون خوبه؟ مشکلی ندارین؟ همسرتون تغییر کرده؟

آره الان زندگیمون خوبه

دروغ چرا اون عشقه تو قلب من برنگشت اما دوستش دارم و خیلی خوشحالم موندم

فقط میتونم بگم خیلی خانم و صبوری منم یه مشکل مشابه مشکل شما داشتم ولی خیلی سطح پایین تر اما اسمش خیانته بعد دو سال هنوز نتونستم فراموش کنم هر روز عکسشو نگاه میکنم میشه راهنماییم کنی لطفا

چرا همچین کردی

چکار کردم؟

میگم برام تاپیک زدی اما قفله نشد بهت جواب بدم

من نمیتونم پیام کسی رو تو تاپیک پاک کنم متوجه نشدم منظورت چی بود از تاپیکی که زدی!

برام تو پی وی پیام دادی و راستش من راهنمایی بیشتری نمیتونم بکنم جز چیزایی که از تجربه شخصیم نوشتم و اینکه من تاپیک نزدم کسی رو راهنمایی کنم به قول خودت خیر سرم😅

دوست من اینجا هیچکی از هیچکی طلبکار نیست

فقط میتونم بگم خیلی خانم و صبوری منم یه مشکل مشابه مشکل شما داشتم ولی خیلی سطح پایین تر اما اسمش خیا ...

سلام عزیزم ممنونم اما بنظرم بهترین راه اینه که از یه مشاور کمک بخوای من فقط تجربه هامو گفتم و شاید نظر من به درد زندگی تو نخوره

اما درخواست دوستیتو قبول کردم

بنظرتون دیگه شوهرتون خیانت نکرده منم مشکل شما برام پیش اومده با 15 سال زندگی و 2 تا بچه با شوهری که دم از عشق و عاشقی میزنه میکه تمام دنیامی اما خیانت کرد به غلط کردن افتاده قلبم یخ شده اصلا نمی تونم باورش کنم برام نرده کل وحودم شک شده 4 ماه میگذره ولی نمی تونم فراموش کنم جالب اینحاست میگه یه چیز بود گذشت فقط داری خودتو اذیت میکنی

بنظرتون دیگه شوهرتون خیانت نکرده منم مشکل شما برام پیش اومده با 15 سال زندگی و 2 تا بچه با شوهری که ...

واقعا فکر میکنم نه دیگه خیانت نکرده

میفهمم چی میگی

بنظرتون دیگه شوهرتون خیانت نکرده منم مشکل شما برام پیش اومده با 15 سال زندگی و 2 تا بچه با شوهری که ...

چقد شرایطت شبیه منه

منم ۱۴ ساله ازدواج کردم

دو بچه دارم

چهار ماه قبل همسرم خیانت کرد

و دقیقا همین حرف همسر شمارو میزنه

خیانت همسرت در چه حدی بود؟

عشق من دخترم...