2777
2789

هر جا میریم جیغ میکشه تو خونه جیغ میکشه، دو‌سال و نیمشه، انقد بی قرار و‌ شیطونه ک کم آوردم، وقتی خانواده شوهرمم میگن بچه های ما اینجور نبودن بهم‌میریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا وقتی اینکارا رو میکنه اصلا بهش محل ندین کمتر میشه بعدشم اهن بدنش پایینه اینا رو دکتر بچه خواهرم بهش گفته اهان یه چیزی دیگم هست کمتر بهش گوشی بده و کمتر تلویزیون ببینه بیشتر بازی کنه بهتر میشع

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
پسر من سه سالشه وقتی بهش بگیم ن ،خودشو میزنه ما رو میزنه،چیکار کنم؟

بهش اصلا محل نده واکنش نشون نده

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
پسر من سه سالشه وقتی بهش بگیم ن ،خودشو میزنه ما رو میزنه،چیکار کنم؟

عزیزم باید بی توجهی کنی و اجازه ندی کاری و که میخواد انجام بده مثلا میگه قاشق و میخوام و درست نیست که بدی هر قدر گریه کرد خود زنی کرد شمت سرتو به جایی گرم کن لبخند رو لبت باشه و یا موزیک ملایم بزار و کارای خودتو بکن به هیچ وجه تحت هیچ شرلیطی نگاهش نکن وقتی ببینه به کارای اشتباهش بی تکجهی درست میشه البته زمان میبره چون شما زیاد جلوش مغلوب شدی اون همه تلاششو میکنه 

روانشناسی کودک
اولا وقتی اینکارا رو میکنه اصلا بهش محل ندین کمتر میشه بعدشم اهن بدنش پایینه اینا رو دکتر بچه خواهرم ...

دقیقا به بچه خواهر منم گفته بود که گوشی و تلوزیون کمتر ببینه..

گفته بود وسایل خاله بازی باش بخر با اونا بازی کنه

من یک مهاجرم،از رویایی به رویای دیگر✨
دقیقا به بچه خواهر منم گفته بود که گوشی و تلوزیون کمتر ببینه.. گفته بود وسایل خاله بازی باش بخر با ...

گوشی و تلویزیون بچه رو خیلی بد میکنه