2777
2789
عنوان

خنده ترین اتفاقای زندگی

696 بازدید | 59 پست

ازخودم میگم .یادمه منو‌خواهرم دوقلو بودیم اقا ما راهنمایی بودیم .پشت سر هم نشسته بودیم امتحان میدادیم .خواهرم گفت بیا ورق امتحانی و باهم عوض کنیم .دوتاخنگول اومدع بودن دوتا ورق و با یه اسم نوشتن تحویل دادن 😂 یعنی دراصل من این کار و کرده بودم اسمدخواهرمو خط زدم اسم‌خودمو‌نوشتم .

یادش بخیر الان خیلی وقت هست گذشته .تا چند روز که جواب امتخان بیاد ازاسترس خواب نداشتیم بابام خدا بیامرز بهش میگفتیم یعنی چی میشه واونم نصیحت که نباید اینکار و میکردید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و شوهرم بعد دعوا میشنیم میگیم دیدی اینکارو کردی و میخندیم😐

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خنده دار ترینش با یه نفر به قصد ازدواج رفتم بیرون که اولین و آخرین بارم شد 😐

قبلش دوستام بهم گفتن چتری بهم میاد و موهامو چتری کنم

منم از اونجایی که موهام بلند بود بخاطر همین گفتم بخاطر یه قرار نمیشه که چتری کنم

بخاطر همین یکی از بچه ها که مامانش آرایشگر بود از آرایشگاه مامانش یه چتری مصنوعی کش رفت آورد واسم 🥲

خلاصه گذاشتم و رفتم و نشستم و حرکت کردیم

من با عطر دوش گرفته بودم بیچاره پسره داشت خفه میشد بخاطر همین شیشه سمت منو داد پایین و چتری هام افتاد رو دستش که رو دنده بود 😐😐😐🥲🥲🥲

چنان عررررر زد که من برگام ریخت 🥲

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

دوبار هدچند سال پیش زایمان کردن .خیلی افسرده شده بودم اضطراب روخودم داشتم .یادمه دوتا ماما اومدن گفتم تخلیه داشته .ببخشید البته اینو‌میگم .بعد من گفتم وای نه .گفتن چطور گفتم میترسم .درد داشته باشم .خندیدن گفتن وا مگه خودتو میگیم نی نی و میگیم

با مامانم رفته بودیم پیاده روی اینقدر خندیدیم که متاسفانه شاشیدم شلوارمون قشنگ از پاچه های شلوارمون ...

بعضی وقتا ادم میره روریتم خنده هرکاری ادم‌میکمه نمیتونه جلوشو بگیرع

خنده دار ترینش با یه نفر به قصد ازدواج رفتم بیرون که اولین و آخرین بارم شد 😐 قبلش دوستام بهم گفتن ...

وایییی خدا😂😂😂😂چقد خندیدم بهت😂😂😂😂😂

اصن بعدهرسربالایی ،سرازیری درکنار نبود!!!