2777
2789

سلام

هر چییییییی میدونین بگین

راستی من شب خونه پدرشوهرم بمونم زشته؟

خودشون بگنااااا

باز چی

هر چیییی بلدین بگین

چه جوری کلمات عشوه گری یاد بگیرم

جایی بلدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس نباش

گیر نده

حرفی رو خواستی بزنی به شوهرت، کوتاه بزن. انقدر نگو تا کلافه اش کنی

آویزون نباش ولی با محبت باش

....

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

سلام،هیچوقت هیچوقت با شوهرت درباره رفتارهای بد خونوادش،حتی رفتار جاریت،درد و دل نکن،هر چقدر تو بی منظور باشی اون منظور دار برداشت میکنه،با غریبه درد و دل کن درباره خونواده شوهرت،اما با خودش هرگز،اینو هیچوقت فراموش نکن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

صمیمی نشو صمیمی نشو صمیمی نشو صمیمی نشو...خیلی احترام بذار ولی صمیمی نشو صمیمی نشو صمیمی نشو....اگه تاثیرگذار نبود باز تکرار کنم؟!  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

اصلا با کسی خودمونی و صمیمی نشو هرچی رسمی ترباشی همواحترامت سرجاشه هم قاطی داستاناشون نمیشی

ابداااا باخانوادش تویه جا زندگی نکن بشوهرت یادبده مستقل بشه و یادبده مساعل زندگی مال دوتاتونه هیچکدوم حق ندارین با اطرافیانتون مشورت کنین بخودشون اجازه میدن توزندگیتون اظهار نظر کنن وبعدا تاثیرات منفی روشوهرت میذارن ازالان تکلیفتو باهاش روشن کن ک بره جداازهمه خونه تهیه کنه برات  مخصوصا روتربیت بچت تاثیرداره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

احترام

احترام

احترام

باور کن گل دختر هرچه به همسرت و خانواده اش احترام بذاری خودت همون مقدار احترام میبینی 

و توی تمام کارهات میانه رو باش زیاده روی نکن🍀🍀

محبت تجارت پایاپای نیست🌹🌱

هر چی بچسبی به مردت ازت دور تر میشه پس تعادل داشته باش ،هرگز گله خانواده شوهرت رو به همسرت نکن میتونی خودت دفاع کن از خودت و با احترام و مودبانه جواب بده نمیتونی تحمل کن ،به مادر همسرت کمک بده این هم در حد تعادل ،همیشه تمیز و خوش لباس و معطر باش ،هرگز جلوی همسر یا خانواده ش از خودت ایراد نگیر ،ادب و احترام بزرگتر رو رعایت کن 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️