یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من احساس خودم نسبت به آدم ها واسم مهمه نه نظر دیگران نسبت به من
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
اونقدری واسه خودم ارزش دارم که نخوام بخاطر این چرا و پرتها ارزش خودمو بیارم پایین
اگه زندگیت با همسرا خوب و عالیه این حاشیه ها رو مثل اشغال بنداز دور
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم همینطورم. البته هنوز جاری ندارم. ولی نیومده انگار فرق داره براشون. حس میکنم بخاطر اینه که بین پ ...
دقیقا همینطوره چون بین پسرا فرق میذارن ناخودآگاه بین عروساهم فرق میذارن ولی بنظرم از الان حساس نشو جملات مثبت بگو اینو بخودت بقبولون که تو براشون با ارزش تری دوست داشتنی تری هیچ عروسی مثل تو نمیشه براشون خودت باور کن تا این حس رو به اونا هم انتقال بدی
تبعیض بدترین حس دنیاست من واقعا ناراحت میشم و متاسفانه فک میکنم تو این مورد نتونم خودمو نگه دارم و س ...
من یه بار اومدم صادقانه ناراحتیم رو گفتم چون واقعا این تبعیض رو جلوی همه نشون میدن با خودشون نمیگن آدم ناراحت میشه خلاصه آبروی منو بردن عوض معذرت خواهی کردن چون طرفی که بهش گفتم خودش عقده ای بود و من نمیدونستم جنگ به پا کرد در حالی که من فکر کردم اگه بهش بگم ازم معذرت خواهی میکنه در حالی منو متهم به حسادت کرد خلاصه اینکه خودشون هم خوب میدونن دارن تبعیض میزارن من فکر کردم متوجه نیستن از اون روز سیاست بی توجهی و کم محلی رو پیشه کردم اینجوری بدتر سوختن تازه فهمیدم یه سریا لیاقت ندارن